Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Güzergahı En Eğlenceli Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları. | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Güzergahı En Eğlenceli Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları.

738 Çeşmealtı-Urla
976 Mordoğan-Karaburun
664 Eskifoça-Yenifoça
640 Sığacık-Seferihisar

Ben deniz manzaracısıyım,bu hatlar favorim,976 hariç hepsine de bindim

277 hattı da 290 ile 390 gibi,yeşilliklerde kaplı,vadideymiş gibi

Bende geçen Man umuduyla geldim hem kaçırdım hem de sadece Temsa varmış meğerse sefer saatlerine göre birde otokar kent çalışıyormuş üzüldüm.
Hurdakar ile Titreyensa birleşmiş,güzelim Connecto ile E-karatları arka plana atıyorlar,protırt ta girer yakında

@Ata Bey
Hiç 762'ye bindiniz mi veya binmeyi düşünür müydünüz,manzarasını bir deneyin,güzel gibi

Sanırım bir ben İzmir'in bütün ilçelerine gidiyorum sanırım,Beydağ ile Kiraz kaldı,onu da 697'ye bineceğim

Ben de ilçelerdeki hatların çoğuna binmedim. Forumda böyle konuşulunca binip dolaşasım geldi. 664 yolculuğu yapabilirim belki.

24 Kavacık-Üçkuyular İskele
768 Vişneli-Kemalpaşa

Doğa manzarası için idealdir.768 birazcık yorar ama 24 gayet iyi manzaralıdır

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.