Ben o hattı gereksiz şekilde fazla kullanıyordum.Civarımda gezen tek E-Karat oydu.253ü beğeniyorum eğlenceli geliyor
Bende geçen Man umuduyla geldim hem kaçırdım hem de sadece Temsa varmış meğerse sefer saatlerine göre birde otokar kent çalışıyormuş üzüldüm.Ben o hattı gereksiz şekilde fazla kullanıyordum.Civarımda gezen tek E-Karat oydu.
Hurdakar ile Titreyensa birleşmiş,güzelim Connecto ile E-karatları arka plana atıyorlar,protırt ta girer yakındaBende geçen Man umuduyla geldim hem kaçırdım hem de sadece Temsa varmış meğerse sefer saatlerine göre birde otokar kent çalışıyormuş üzüldüm.
Normalde giriyor zatenHurdakar ile Titreyensa birleşmiş,güzelim Connecto ile E-karatları arka plana atıyorlar,protırt ta girer yakında
Sorun da ben Urlaya gidersem ailemle arabayla gidiyoz o yüzden oralarda işim yok. Hatta benim nedense çok fazla binmediğim hat var.@Ata Bey
Hiç 762'ye bindiniz mi veya binmeyi düşünür müydünüz,manzarasını bir deneyin,güzel gibi
Olabilir yani şimdi nereye gidiyim ki kalkıp bucaya mı gidiyimSanırım bir ben İzmir'in bütün ilçelerine gidiyorum sanırım,Beydağ ile Kiraz kaldı,onu da 697'ye bineceğim
Gel gel gardaş,en nezih semtimiz Gediz'deyim ben bir iki çay içerizOlabilir yani şimdi nereye gidiyim ki kalkıp bucaya mı gidiyim![]()
Gel gel gardaş,en nezih semtimiz Gediz'deyim ben bir iki çay içeriz
Cahil kalmayınYakında bir İzmir gezisi yapsam iyi olucak
510 -Avmler servisidir,dolu olabilir,trafikte takılma olasığı yüksekBen de ilçelerdeki hatların çoğuna binmedim. Forumda böyle konuşulunca binip dolaşasım geldi. 664 yolculuğu yapabilirim belki.
733 de aynı ona bakarsak değil mi?732 seferihisar-urla
manzara,köy havası isteyenler için rafine bir hat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.