banada atti ama hic birsey hissetmedimUygulama Simav 4.8 bildirimi attı. Sayı doğru olmayabilir hissetmedim
Sındırgı depremleri hiç normal görünmüyor. Sanki haarp gibi özel bir sistemle sürekli tetiklenerek diğer fayların çatlakları büyütülüyor veya çatlaklar uzatılarak birbirleriyle birleştiriliyor diye düşünüyorum. Daha büyük ve uzun çatlaklar daha yıkıcı daha büyük alanı kapsayan bir depremi tetikleyebilir. Bu kadar çok sayıda art arda deprem dünyanın başka bir yerinde görülmemiştir.Peş peşe depremler sonrası açıklama! Tarihte benzeri görülmedi! Sıra dışı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ağustos ayından bu yana 18 bin deprem meydana geldi. Uzmanlarda uyarılar gelmeye devame diyor. Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen, ''Türkiye tarihinde benzeri görülmemiş bir deprem.' ifadelerini kullandı.
Uygulama Simav 4.8 bildirimi attı. Sayı doğru olmayabilir hissetmedim
Gaziantep'te mi oturuyorsunuz?banada atti ama hic birsey hissetmedim
izmirGaziantep'te mi oturuyorsunuz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.