Tema düzenleyici

Güncel Depremler Bilgi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sındırgı Kaymakamı: Birkaç noktada yıkım var!​

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 22.48'de 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.​

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sındırgı'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini anımsattı.

AFAD ve ilgili kurumların tüm ekipleriyle saha taramalara başladığını belirten Ustaoğlu, "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadesini kullandı.

"Birkaç noktada yıkım var"

Sındırgı Kaymakamı Doğukan Koyuncu, AA muhabirine, ilçedeki saha tarama faaliyetlerinin devam ettiğini dile getirerek, "Şu an birkaç noktada yıkım var. Şu ana kadar can kaybı tespit etmedik, tarıyoruz. Köylerden şu an için olumsuz bir haber gelmedi. Sahadaki tarama faaliyetlerimiz devam ediyor." dedi.

Gün içinde birçok depremcik meydana gelmiş aynı bölgede:

1761598647151.png

Ben dalmıştım, uyuyordum ve hissetmedim. Evdekiler hissetmiş.

Bence sağlam bina yapmamanın ve kentsel dönüşüm eksikliğinin sonuçlarını çekiyoruz. Buna yeter demek gerek.

Dün deprem olmuş , öncelikle hisseden ve korkan herkese geçmiş olsun .

Can kaybı olmaması ve yaşam olan binaların yıkılmaması gerçekten güzel bir haber .

Evdeydim ve telefonla oynuyordum . Sırt üstü yatıp , tavana bakmama rağmen hiçbir şey duymadım ve hissetmedim
Zaten forumda en son hissedecek kişi ben olabilirim . Haritanın dışında yaşıyorum .

Allah beterinden korusun . Tekrar geçmiş olsun

Geri