KatılıyorumGün saat ve büyüklük vereceksen ver. Geliyor da ne zaman. 2070 yılında mı, ne zaman. Ben de yazıyım, Bingöl depremi geliyor. Ne zaman diye sormayın.
KatılıyorumGün saat ve büyüklük vereceksen ver. Geliyor da ne zaman. 2070 yılında mı, ne zaman. Ben de yazıyım, Bingöl depremi geliyor. Ne zaman diye sormayın.
O kısmı öyle,Gün saat ve büyüklük vereceksen ver. Veremeyeceksen kaybol.
Ortaya atıp gitmek yok. Geliyor da ne zaman. 2070 yılında mı, ne zaman. Ben de yazıyım, Bingöl depremi geliyor. Ne zaman diye sormayın.
İstatistik,O kısmı öyle,
Bu arada siz hangi "deprem uzmanı"na güveniyorsunuz
Şener Üşümezsoy mu
Celal Şengör Mü
Bu uygulama direk deprem anındamı uyarı atıyor? Android deprem uyarı sistemi de iyi Malatya depreminde (5.9) bende yüksek sesle siren çaldı ve o ses çıkınca birden telefonu kapattım çevremdeki insanlar da bildirim gitti. 5sn geçti geçmedi hemen sallandık.Deprem ağı uygulaması bu bildirimle uykudan uyandırdı. 5.5 atmıştı ilk başta 4.3'e indirmiş geçmiş olsun herkese. Balıkesir'den İstanbul'a bu büyüklük hissedilmez gibi hissetmedim ben
Ekli dosyayı görüntüle 78480
Konu bağlamına çıkacağız ama depremleri bildirmede Android daha iyi etki veriyor, Apple için uygulama indirmen gerekBu uygulama direk deprem anındamı uyarı atıyor? Android deprem uyarı sistemi de iyi Malatya depreminde (5.9) bende yüksek sesle siren çaldı ve o ses çıkınca birden telefonu kapattım çevremdeki insanlar da bildirim gitti. 5sn geçti geçmedi hemen sallandık.
Google ne yapmam gerekiyor dedi bildirim attı.
AFAD maalesef depremden 20-30 dk sonra bildirim attı.
Depreme uzakta yaşıyorsan olmadan geliyor. Aynı şehirdeysen ya olurken ya da saniyeler içinde olacakkenBu uygulama direk deprem anındamı uyarı atıyor? Android deprem uyarı sistemi de iyi Malatya depreminde (5.9) bende yüksek sesle siren çaldı ve o ses çıkınca birden telefonu kapattım çevremdeki insanlar da bildirim gitti. 5sn geçti geçmedi hemen sallandık.
Google ne yapmam gerekiyor dedi bildirim attı.
AFAD maalesef depremden 20-30 dk sonra bildirim attı.
Geçmiş olsun hocam, bende İzmir'den hafif hissettimDeprem ağı uygulaması bu bildirimle uykudan uyandırdı. 5.5 atmıştı ilk başta 4.3'e indirmiş geçmiş olsun herkese. Balıkesir'den İstanbul'a bu büyüklük hissedilmez gibi hissetmedim ben
Bu uygulamanın da en sevmediğim yanı bildirimi tamam canlı ani atıyor ama 3.4'ü nasıl 5.6 diye atıyorKandilli'ye göre 3,4 büyüklüğünde olmuş. Geçmiş olsun
sındırgı da 4.0 üstü sürekli deprem oluyor. Fay aktif enerjisini atıyor
Hissettim oyun oynarkenHisseden varmı
Marketteydim buraya 195 km uzak hissetmedim. Uygulama bildirim gönderdiHisseden varmı
demekki Telefon hisssetmiş.Marketteydim buraya 195 km uzak hissetmedim. Uygulama bildirim gönderdi
Uykudan uyandırdıHisseden varmı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.