Burda artık gta oyunlardan hangisini oynadığınızı fotoğraf atabilirsiniz şayet hayranıysanız
Vice city’de o kadar kısa bir oyun değil. Yan görevler mörevler varSeride GTA San Andreas en beğenerek oynadığım oyundu GTA Vice City'de çok kez oynadım beğenerek bitirdim fakat bir S.A olamaz. Hem daha az etkileşim hem daha kısa bir oyun deneyimi sunmasından dolayı
Evet, aslında kısalığından ziyade San Andreas karşısında kısa kalıyor demek istemiştim. San Andreas'a baktığın zaman çok büyük haritası ve çok uzun hikayesi. Girilebilir ortamlar, yan görevler, satın alınabilen yerler falan derken san andreas cidden çok uzun bir oyun.Vice city’de o kadar kısa bir oyun değil. Yan görevler mörevler var
katılıyorum. 4’te oldukça büyük bir haritaya sahip ama san andreas gibi ormanlık alan barındırmadığı için öyle hissetirmeyebiliyorEvet, aslında kısalığından ziyade San Andreas karşısında kısa kalıyor demek istemiştim. San Andreas'a baktığın zaman çok büyük haritası ve çok uzun hikayesi. Girilebilir ortamlar, yan görevler, satın alınabilen yerler falan derken san andreas cidden çok uzun bir oyun.
Vice City'de çok fazla oynayıp bitirdim. Hatta San Andreastan daha fazla oynadım ama San Andreas baş yapıttır. O Haritanın büyüklüğü der geçerim
markaönemli değil bilgisayar önemliBi de gta 6 için monster bilgisayar kaldırır ama diğer bilgisayar markası kaldırmaz
San andreas’ta radio los santos ve playback fm hiphop radyoları. Playlisti internette var.Bilenler vardır GTA 3 MSX FM'i. Bu radyodaki müzikler Drum and Bass türünde olup birden çok müziğin karışımından oluşmaktadır. (Yani mix) Ama bu karışımın tamamı değil bir kısmı parçalanarak oyundaki radyoya aktarılmıştır. Karışımın tamamı şu şekilde:
Videoda 14.50 efsane MSX FM'in başlangıç kısmıdır.
Oyundaki karışımda yer alan parçalar ise aşağıdaki görseldeki 1, 2, 3, 5 (kısmen arka planda, başlangıç kısmında), 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13 numaralı parçalar. Oyundaki sırası ise 5, 6, 7, 8, 9, 1, 2, 3, 11, 12, 13.
Ekli dosyayı görüntüle 88705
Son olarak, DnB türünü seven biri olarak tabii ki favori GTA radyolarımdan biridir MSX FM. Ayrıca türü sevmemdeki en büyük katkı da MSX FM'dedir.
Radyodaki müziğe hunharca eşlik eden abimiz ise budur:
![]()
MC Codebreaker
Alun Morgan Jones, better known by his stage name MC Codebreaker, (born 1979 in London, England) is a British singer and voice actor. MC Codebreaker voices himself as the host of MSX FM in Grand Theft Auto III and of MSX 98 in Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Grand Theft Auto III -...gta.fandom.com
Radyoda 06.35’te DnB hızına yetişmeye çalışması efsanedir.
GTA 3’te hem Trance (Rise FM) hem DnB vardır. En sevdiğim iki elektronik müzik tarzı.
Bir de konu ile doğrudan alakalı değil ama Forza Horizon serilerindeki Hospital Records radyosu tamamen DnB içerir.
Alakası yok, bilgisayar özelliklerine bakar.Bi de gta 6 için monster bilgisayar kaldırır ama diğer bilgisayar markası kaldırmaz
Hocam sizi kırmak istemem ama Monster bilgisayarlar giriş-orta seviyesi olarak geçiyorlar. Tam orta düzey bile değiller.Gta 5 ise aynı şekilde öyledir şu an hem monster bilgisayar kaldırabiliyor ama pahalı zaten monster bilgisayarlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.