Tema düzenleyici

GTA Serisi Oyunları Hakkında Sohbet

Konu sahibi
İşte bu yüzden kaldıramıyor indirsen ev patlar ve sonu gerçekten kötü olur
1000046698.jpg
1000046699.jpg
1000046700.jpg

Yoo artık bakıyorlar kaç gb diye bilgisayar da bizdeki bilgisayar oynanmıyor sadece 3,vc,4 oynanabilir ama 5 6 asla oynanılmaz o yüzden marka önemli artık
Değil hocam, hangi marka olduğu sadece (çıkardıkları cihazlardan ötürü) tahmin yapabilmenizi sağlar.

Monster'ların muadili bende de olan HP Victus, Acer Nitro gibi markalardır. Bu markaların üst segment cihazları kaldırabilirken alt segmentleri kaldıramaz.

Kesin kaldırır diyebileceğim markalar HP Omen, Asus ROG, Lenovo Legion gibi markalardır, bunun sebebi de bu markaların genelde alt segment cihaz üretmemesi.

Bundan dolayı markaya değil ürüne bakın.

Ben şahsen sadece GTA 5 oynadım ve farklı cihazlarda çok farklı performanslar aldım.

RX3500X + Radeon 5500 XT OC:
Düşük - orta ayarlarda 60 fps şekilde

İntel İ7 86XX + GT 980 TI:
Orta ayarlarda 60-80 fps şeklinde

Xbox 360:
Orta ayarlar 30 fps şeklinde

İntel İ7 13700H + RTX 4060M:
Orta ayarlarda 200-250, yüksek ayarlarda 120-144(limitör) şeklinde oynadım.

Laptopumun GTA VI'yı yüksek ayarlarda 60, ultra ayarlarda sinematik 24 şeklinde oynatmasını umuyorum diyelim.

Konu sahibi
Değil hocam, hangi marka olduğu sadece (çıkardıkları cihazlardan ötürü) tahmin yapabilmenizi sağlar.

Monster'ların muadili bende de olan HP Victus, Acer Nitro gibi markalardır. Bu markaların üst segment cihazları kaldırabilirken alt segmentleri kaldıramaz.

Kesin kaldırır diyebileceğim markalar HP Omen, Asus ROG, Lenovo Legion gibi markalardır, bunun sebebi de bu markaların genelde alt segment cihaz üretmemesi.

Ben şahsen sadece GTA 5 oynadım ve farklı cihazlarda çok farklı performanslar aldım.

Xbox 360:

Laptopumun GTA VI'yı yüksek ayarlarda 60, ultra ayarlarda sinematik 24 şeklinde oynatmasını umuyorum diyelim.
Özelliklerimi attım fotoğrafta bizde kaldırmıyor

Konu sahibi

Xbox 360:

Bizim dizüstü kaldıracağını sanmam

Yani masaüstü mü oynanır yani dizüstü iş gibi diyonuz
Yok hocam, yanlış anladınız.

Elinizdeki bilgisayar zamanının probook'u yani üst segment bir işlemciye sahip bir iş dizüstü bilgisayarı. Elinizdeki cihaz oyun oynamak için değil işlemci yükü ağır programları kullanabilmek için üretildi.

Harici ekran kartı olan (ve iyi olan) cihazlar ya gaming (yani oyun) ya da workstation (yani iş istasyonu) olarak geçerler.
Oyun için üretilmiş cihazlar size en iyi oyun performansını vermeye çalışır. Fakat aynı isimlendirme aynı performansa eş değildir.

Örneğin RTX 4060 ile RTX 4060Mobil arasında performans farkı bulunur. İşte bu da Dizüstü/Masaüstü farkıdır.

Umarım anlatabilmişimdir. Anlamadığınız yer olursa lütfen sorunuz.

Hocam, bu cihaz da dizüstü :)

Sizinki ile benimki arasında hem 6 yıl var hem de sizin cihaz iş bilgisayarı iken benimki oyun. Kaldırmaması gayet normal.
İş bilgisayarı HP’de ProBook, EliteBook serilerine tekabül eder. Bu 15, ev kullanıcısına yönelik bir seri
Bilgisayar hafif oyun kaldırır.

Son düzenleme:
İş bilgisayarı HP’de ProBook, EliteBook serilerine tekabül eder. Bu 15, ev kullanıcısına yönelik bir seri
Bilgisayar hafif oyun kaldırır.
İ5'i İ7 diye okumuşum. Benim hatam, düzelttiğiniz için teşekkürler.

Her bilgisayar hafif oyun kaldırmaz mı zaten? (If it can compute, it can run DOOM :) )

İ5'i İ7 diye okumuşum. Benim hatam, düzelttiğiniz için teşekkürler.

Her bilgisayar hafif oyun kaldırmaz mı zaten? (If it can compute, it can run DOOM :) )
Her i7 oyun bilgisayarı değil. i7 işlemcili G580 vardı bende bir zamanlar. İki tane ses kartı vardı biri covenant marka çok iyi ses veren bir şeydi. Kendisi oyun bilgisayarı değildi amma.

Her i7 oyun bilgisayarı değil. i7 işlemcili G580 vardı bende bir zamanlar. İki tane ses kartı vardı biri covenant marka çok iyi ses veren bir şeydi. Kendisi oyun bilgisayarı değildi amma.
İ7 diye okuduğum için iş bilgisayarı dedim.
Sizin dediğiniz de galiba workstation

Geri
Üst Alt