Sadece monster
5 o kadar eski ki 2 dedebayt hafızalı dedem bile kaldırır o oyunuYoo artık bakıyorlar kaç gb diye bilgisayar da bizdeki bilgisayar oynanmıyor sadece 3,vc,4 oynanabilir ama 5 6 asla oynanılmaz o yüzden marka önemli artık
Değil hocam, hangi marka olduğu sadece (çıkardıkları cihazlardan ötürü) tahmin yapabilmenizi sağlar.Yoo artık bakıyorlar kaç gb diye bilgisayar da bizdeki bilgisayar oynanmıyor sadece 3,vc,4 oynanabilir ama 5 6 asla oynanılmaz o yüzden marka önemli artık
Özelliklerimi attım fotoğrafta bizde kaldırmıyorDeğil hocam, hangi marka olduğu sadece (çıkardıkları cihazlardan ötürü) tahmin yapabilmenizi sağlar.
Monster'ların muadili bende de olan HP Victus, Acer Nitro gibi markalardır. Bu markaların üst segment cihazları kaldırabilirken alt segmentleri kaldıramaz.
Kesin kaldırır diyebileceğim markalar HP Omen, Asus ROG, Lenovo Legion gibi markalardır, bunun sebebi de bu markaların genelde alt segment cihaz üretmemesi.
Bundan dolayı markaya değil ürüne bakın.
Ben şahsen sadece GTA 5 oynadım ve farklı cihazlarda çok farklı performanslar aldım.
RX3500X + Radeon 5500 XT OC:
Düşük - orta ayarlarda 60 fps şekilde
İntel İ7 86XX + GT 980 TI:
Orta ayarlarda 60-80 fps şeklinde
Xbox 360:
Orta ayarlar 30 fps şeklinde
İntel İ7 13700H + RTX 4060M:
Orta ayarlarda 200-250, yüksek ayarlarda 120-144(limitör) şeklinde oynadım.
Laptopumun GTA VI'yı yüksek ayarlarda 60, ultra ayarlarda sinematik 24 şeklinde oynatmasını umuyorum diyelim.
Bizim dizüstü kaldıracağını sanmamDeğil hocam, hangi marka olduğu sadece (çıkardıkları cihazlardan ötürü) tahmin yapabilmenizi sağlar.
Monster'ların muadili bende de olan HP Victus, Acer Nitro gibi markalardır. Bu markaların üst segment cihazları kaldırabilirken alt segmentleri kaldıramaz.
Kesin kaldırır diyebileceğim markalar HP Omen, Asus ROG, Lenovo Legion gibi markalardır, bunun sebebi de bu markaların genelde alt segment cihaz üretmemesi.
Bundan dolayı markaya değil ürüne bakın.
Ben şahsen sadece GTA 5 oynadım ve farklı cihazlarda çok farklı performanslar aldım.
RX3500X + Radeon 5500 XT OC:
Düşük - orta ayarlarda 60 fps şekilde
İntel İ7 86XX + GT 980 TI:
Orta ayarlarda 60-80 fps şeklinde
Xbox 360:
Orta ayarlar 30 fps şeklinde
İntel İ7 13700H + RTX 4060M:
Laptopumun GTA VI'yı yüksek ayarlarda 60, ultra ayarlarda sinematik 24 şeklinde oynatmasını umuyorum diyelim.
Bizim dizüstü kaldıracağını sanmam
Evet oyun oynamak için sistem özellikleri biraz düşük kalıyor. Daha çok gündelik iş içinÖzelliklerimi attım fotoğrafta bizde kaldırmıyor
Bizim dizüstü kaldıracağını sanmam
Hocam, bu cihaz da dizüstüİntel İ7 13700H + RTX 4060M:
Bu bilgisayar abimin ve benim ikimiz kullanıyoruzHocam, bu cihaz da dizüstü
Sizinki ile benimki arasında hem 6 yıl var hem de sizin cihaz iş bilgisayarı iken benimki oyun. Kaldırmaması gayet normal.
Günlük çalışma için gayet iş görür bir cihaz. Sıkıntısız kullanmanız dileği ileBu bilgisayar abim ve benim ikimiz kullanıyoruz
Yani masaüstü mü oynanır yani dizüstü iş gibi diyonuzGünlük çalışma için gayet iş görür bir cihaz. Sıkıntısız kullanmanız dileği ile
Yok hocam, yanlış anladınız.Yani masaüstü mü oynanır yani dizüstü iş gibi diyonuz
İş bilgisayarı HP’de ProBook, EliteBook serilerine tekabül eder. Bu 15, ev kullanıcısına yönelik bir seriHocam, bu cihaz da dizüstü
Sizinki ile benimki arasında hem 6 yıl var hem de sizin cihaz iş bilgisayarı iken benimki oyun. Kaldırmaması gayet normal.
İ5'i İ7 diye okumuşum. Benim hatam, düzelttiğiniz için teşekkürler.İş bilgisayarı HP’de ProBook, EliteBook serilerine tekabül eder. Bu 15, ev kullanıcısına yönelik bir seri
Bilgisayar hafif oyun kaldırır.
Her i7 oyun bilgisayarı değil. i7 işlemcili G580 vardı bende bir zamanlar. İki tane ses kartı vardı biri covenant marka çok iyi ses veren bir şeydi. Kendisi oyun bilgisayarı değildi amma.İ5'i İ7 diye okumuşum. Benim hatam, düzelttiğiniz için teşekkürler.
Her bilgisayar hafif oyun kaldırmaz mı zaten? (If it can compute, it can run DOOM)
İ7 diye okuduğum için iş bilgisayarı dedim.Her i7 oyun bilgisayarı değil. i7 işlemcili G580 vardı bende bir zamanlar. İki tane ses kartı vardı biri covenant marka çok iyi ses veren bir şeydi. Kendisi oyun bilgisayarı değildi amma.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.