Burda artık gta oyunlardan hangisini oynadığınızı fotoğraf atabilirsiniz şayet hayranıysanız
Vice city’de o kadar kısa bir oyun değil. Yan görevler mörevler varSeride GTA San Andreas en beğenerek oynadığım oyundu GTA Vice City'de çok kez oynadım beğenerek bitirdim fakat bir S.A olamaz. Hem daha az etkileşim hem daha kısa bir oyun deneyimi sunmasından dolayı
Evet, aslında kısalığından ziyade San Andreas karşısında kısa kalıyor demek istemiştim. San Andreas'a baktığın zaman çok büyük haritası ve çok uzun hikayesi. Girilebilir ortamlar, yan görevler, satın alınabilen yerler falan derken san andreas cidden çok uzun bir oyun.Vice city’de o kadar kısa bir oyun değil. Yan görevler mörevler var
katılıyorum. 4’te oldukça büyük bir haritaya sahip ama san andreas gibi ormanlık alan barındırmadığı için öyle hissetirmeyebiliyorEvet, aslında kısalığından ziyade San Andreas karşısında kısa kalıyor demek istemiştim. San Andreas'a baktığın zaman çok büyük haritası ve çok uzun hikayesi. Girilebilir ortamlar, yan görevler, satın alınabilen yerler falan derken san andreas cidden çok uzun bir oyun.
Vice City'de çok fazla oynayıp bitirdim. Hatta San Andreastan daha fazla oynadım ama San Andreas baş yapıttır. O Haritanın büyüklüğü der geçerim
markaönemli değil bilgisayar önemliBi de gta 6 için monster bilgisayar kaldırır ama diğer bilgisayar markası kaldırmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.