Tema düzenleyici

GTA Serisi Oyunları Hakkında Sohbet

Konu sahibi
1000046612.jpg
1000046609.jpg
1000046608.jpg
1000046611.jpg
1000046610.jpg
1000046604.jpg
1000046605.jpg

Seride GTA San Andreas en beğenerek oynadığım oyundu GTA Vice City'de çok kez oynadım beğenerek bitirdim fakat bir S.A olamaz. Hem daha az etkileşim hem daha kısa bir oyun deneyimi sunmasından dolayı
Vice city’de o kadar kısa bir oyun değil. Yan görevler mörevler var

4 kesinlikle tavsiye ederim 5’ten daha iyi bir oyundur

Vice city’de o kadar kısa bir oyun değil. Yan görevler mörevler var
Evet, aslında kısalığından ziyade San Andreas karşısında kısa kalıyor demek istemiştim. San Andreas'a baktığın zaman çok büyük haritası ve çok uzun hikayesi. Girilebilir ortamlar, yan görevler, satın alınabilen yerler falan derken san andreas cidden çok uzun bir oyun.

Vice City'de çok fazla oynayıp bitirdim. Hatta San Andreastan daha fazla oynadım ama San Andreas baş yapıttır. O Haritanın büyüklüğü der geçerim

Evet, aslında kısalığından ziyade San Andreas karşısında kısa kalıyor demek istemiştim. San Andreas'a baktığın zaman çok büyük haritası ve çok uzun hikayesi. Girilebilir ortamlar, yan görevler, satın alınabilen yerler falan derken san andreas cidden çok uzun bir oyun.

Vice City'de çok fazla oynayıp bitirdim. Hatta San Andreastan daha fazla oynadım ama San Andreas baş yapıttır. O Haritanın büyüklüğü der geçerim
katılıyorum. 4’te oldukça büyük bir haritaya sahip ama san andreas gibi ormanlık alan barındırmadığı için öyle hissetirmeyebiliyor

Geri
Üst Alt