Bence 830 hattı gereksiz, hem aktarma hakkı tanımıyor, gittiğin kadar öde sistemiyle çalışıyor, mesafe aslında o kadar uzak değil. 800 var zaten, saatleri sıklaştırılsa böyle bir hatta gerek yok.
Aktarma hakkı tanınsa daha iyi olur. Bence 800'de de olmalı. Şehir içinde ulaşım sağlıyor, belki 5 lira fazla ücret alabilir ama 90 dakika aktarma olmalı diye düşünüyorum.Aktarma hakkı tanımıyor diye bir hatta gereksiz demek de ne bileyim800 zaten sık çalışıyor daha ne kadar sıklaşacak?
Kesinlikle katılıyorum ama narlıdereden öyle bir hat açacaklarını pek düşünmüyorum ancak yoğun talep varsa açılabilir830 işlevselliği bakımından gereksiz değil ancak aktarma almamasını ben de saçma buluyorum,sonuçta merkez hatlarından biri ve güzergahı da 912 nin sadece biraz fazlası o kadar
şu haliyle gereksiz olarak 9 u söyleyebilirim,özzümrüt evlerine narlıdere kaymakamlığından kalkan bir hat açılsa daha işlevli olabilir
Kesinlikle katılıyorum ama narlıdereden öyle bir hat açacaklarını pek düşünmüyorum ancak yoğun talep varsa açılabilir
bu mantıkla 681 de kapatılmalı ama bu hatta yolcu talebi var551 Narlıdere Esentepe
Şu an bile bu hattı kapatsalar hiç sorun olmaz nasıl olsa metro çalışıyor
Zaten metro tam işletmeye geçince 551 kapanır sizin dediğiniz 681 ara yolcuları topluyor o yüzden hattı kapatmazlar. Esentepe, mimkent, oyak sitesinden gelen yolcular fahrettin altayda inip metroyla direkt narlıdereye ulaşırlar yanibu mantıkla 681 de kapatılmalı ama bu hatta yolcu talebi var
ama 551 şu haliyle boş çalışıyor,5-6-7 hatları varken bu hattın çalışması mantıklı değil
311 İnciraltı - Çağdaş Metro
İnciraltı, Deü Metro, Teleferik, Ekonomi Üniversitesi, Çağdaş Caddesi (Solo otobüs)
121 gelince 821'in sefer saatleri azaldı. Bence de kaldırılmalı ve bunun yerine 121'in sefer sıklığı artırılmalı.821 Mavişehir - Bostanlı
121le bostanlıya kadar aynı gidiyorlar en azından 821in seferleri 121e kaydırılabilir
tramvay kalabalık olduğu zamanlar bu hat kurtarıcı oluyor, alternatif ulaşım desteklenmeli547 - ÇİĞLİ AKTARMA MERKEZİ - BOSTANLI İSKELE
tramvay yapıldı yetmedi çiğli uzatması yapıldı, bostanlı tarafında aynı güzergaha sahip 221 var, tramvaya yürümek bu kadar zor olmamalı
İddia ettiği gibi Fuar zamanarında çalışıyor. Bir kaç kere kullanmışlığım var. Sefer sıklığı çok az.540 Fuar İzmir Montrö
Sadece fuar zamanları çalışacağı söylenmişti ama senede 1 veya 2 kere anca çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 65836