Performanslarını da beğeniyorum (klima hariç). Tabi arıza vakaları var. Ama ne yapayım, bunları çok seviyorum.Muhtemelen kasa tasarımı değişmediği için öyle bakmıyorsunuzdur ama neticede 12 yaşında araçlar.
Performanslarını da beğeniyorum (klima hariç). Tabi arıza vakaları var. Ama ne yapayım, bunları çok seviyorum.Muhtemelen kasa tasarımı değişmediği için öyle bakmıyorsunuzdur ama neticede 12 yaşında araçlar.
İstanbul’da Man’in soyu tükenmek üzere olduğu için, bir daha görmemiz çok zor olduğu için, Mercedes de yoksa Otokar olmazsa olmazdır.İETT Özel otokarı sevilmez mi ya anayasa çıkarılmalı
İstanbul’da Man’in soyu tükenmek üzere olduğu için, bir daha görmemiz çok zor olduğu için, Mercedes de yoksa Otokar olmazsa olmazdır.![]()
Man'lar lüks bagajlı olanlar değil mi, 139A çekebilen varsa bakabilir mi?bir Üsküdar'a gitseniz?İstanbul’da Man’in soyu tükenmek üzere olduğu için, bir daha görmemiz çok zor olduğu için, Mercedes de yoksa Otokar olmazsa olmazdır.![]()
Senin dediğin buMan'lar lüks bagajlı olanlar değil mi, 139A çekebilen varsa bakabilir mi?bir Üsküdar'a gitseniz?![]()
Bu nasıl ÖHO'da yaw
Evet bizim dediğimiz MAN Lion's City ayrı, Bu Ağva bölgesindeki lüks bagajlılar ayrıBu nasıl ÖHO'da yaw
sizin kastınızdaki man nasıl bir şey, Lion's city gibi bir şey mi?
Man test aracı gelmişti metrobüste test edilmişti
Ekli dosyayı görüntüle 74444
Ekli dosyayı görüntüle 74443
Görsel Kaynak: https://www.otoajanda.com/yeni-man-lions-city-istanbulun-yeni-metrobusu-olmak-icin-teste-girdi/
Mutlaka olacak ihtiyaç da var ama Man alınmaz.Yani benim fikrim bu.Yanıltsınlar beni.Tekrardan alımlar olacak
Bir tane de 146M’ye geliyor İkitelli’den.98G'de çalışan 4-5 Otokar ve 98Y'deki otokarlar şuan İkitelli Garajında yatıyorlar
Bunlarda toplam 9 araç çalışıyor. İkitelli'den 2 Otokar da 336H çalışıyor olmalı.98G'de çalışan 4-5 Otokar ve 98Y'deki otokarlar şuan İkitelli Garajında yatıyorlar
Evet içlerinde 78'li bir hat ve 336H'da gördüm daire oluşturmuş otokarlar ikitellide yatıyorlarBunlarda toplam 9 araç çalışıyor. İkitelli'den 2 Otokar da 336H çalışıyor olmalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.