O bizde olmadığı için bir sorun teşkil etmiyor.Ona bakarsan en yeni kasa CapaCity’nin de arkası dar. Her marka geniş otobüs yapmaz.
O bizde olmadığı için bir sorun teşkil etmiyor.Ona bakarsan en yeni kasa CapaCity’nin de arkası dar. Her marka geniş otobüs yapmaz.
2025 modelleri gayet iyi. İETT'nin Procity TRleri de güzeldir, sadece kapıları sıkıntılı.BMC procity daha dardır akianın en arkalarına oturmadım hiç ama
En arka koltukları. Çok kötü onun dışında evet güzel otobüs2025 modelleri gayet iyi. İETT'nin Procity TRleri de güzeldir, sadece kapıları sıkıntılı.
O koltukları üçlediler ama hiç orada yolculuk yapmadım henüz. Sadece A-1558'le orta kısımda yolculuğum oldu, çok sevmiştim.En arka koltukları. Çok kötü onun dışında evet güzel otobüs
Oradan 20+9 tane Otokar geldi. Bu inşallah doğrudur ama şahsen BMClerin gidebileceğini düşünüyorum.Yunus Garajına Akialarını geleceğini söylüyorlar bu doğru mu
En arka koltuğu işkence oturmamak için tasarlanmış2016 Procity’lerin kokpitini ve göstergelerini beğenmiyorum ben. Onun dışında güzel araçlar onlar da.
BMC ler gelsin Yunus GarajınaOradan 20+9 tane Otokar geldi. Bu inşallah doğrudur ama şahsen BMClerin gidebileceğini düşünüyorum.
İnşallah doğrudur.Yunus Garajına Akialarını geleceğini söylüyorlar bu doğru mu
Om 936LA conecto.Bence de kaliteli otobüsler. Motor sesi çok güzel bir tek ayakta durana acımıyor
Anadolu Yakası’na 2013’de sıfır araç almışlardı. Bence her şeyi yapabilirler.Bmcler daha gidici yeni araçları Anadolu’ya vermezler
Diğer benim açtığım iett garaj sayfası kapatılsın bu daha çok tuttu fazlalık olmasın @WowTurkey [/USE
[/QUOTE]
Yapiliyor.
Neredeyse tamamen Anadolu yakasında çalıştıkları için böyle. Bir de ben Otokarlara asla eski araç gözüyle bakmıyorum.12 yıllık araçlar insana nasıl da yeni otobüs alınmış gibi heyecan yaratıyor milleti düşürdükleri şu hale de bak bu kadar mı fakirleştik biz.
Muhtemelen kasa tasarımı değişmediği için öyle bakmıyorsunuzdur ama neticede 12 yaşında araçlar.Neredeyse tamamen Anadolu yakasında çalıştıkları için böyle. Bir de ben Otokarlara asla eski araç gözüyle bakmıyorum.
İnşallah akialar gelir daha da heyecanlanırız2017 BMCler için de aynı şey geçerli, Anadolu yakasına gelseler oranın halkı heyecanlandırdı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.