Yasin190754 Binbaşı Binbaşı Salı saat 13:55'de #441 59Yunus34' Alıntı: İkitelli'deki Akia'lar neredeyse tamamı sadece 146T hattına veriliyor. Arada başka hatlara da veriliyor. Genişletmek için tıkla ... 98G 98Y 33 serisinin tamamı bol bol akia var 31**ler de geliyor Tepkiler: Scream Of Silence ve emreunel159
59Yunus34' Alıntı: İkitelli'deki Akia'lar neredeyse tamamı sadece 146T hattına veriliyor. Arada başka hatlara da veriliyor. Genişletmek için tıkla ... 98G 98Y 33 serisinin tamamı bol bol akia var 31**ler de geliyor
Yasin190754 Binbaşı Binbaşı Salı saat 13:56'de #442 Autobus' Alıntı: Keşke Topkapı'dan 500'lü hatlara tekrar gönderilseler Şu akialara Anadolu yakasında binmek isterim. Genişletmek için tıkla ... Direkt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum Tepkiler: Scream Of Silence, emreunel159 ve Autobus
Autobus' Alıntı: Keşke Topkapı'dan 500'lü hatlara tekrar gönderilseler Şu akialara Anadolu yakasında binmek isterim. Genişletmek için tıkla ... Direkt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum
Autobus Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 13:57'de #443 Yasin190754' Alıntı: Direkt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum Genişletmek için tıkla ... Karizması var bence ya Tepkiler: emreunel159 ve Yasin190754
Yasin190754' Alıntı: Direkt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum Genişletmek için tıkla ... Karizması var bence ya
Yasin190754 Binbaşı Binbaşı Salı saat 13:58'de #444 Sonra da içinde yanalım Tepkiler: Scream Of Silence, Autobus ve emreunel159
Autobus Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 13:59'de #445 Atabey' Alıntı: Bize verin karşılında 2009 procity verelim Genişletmek için tıkla ... Bizim Akialar sizin Procity'lerden güvenli araçlar, motor bölmelerinde yangın söndürme sistemi var en azından. Tepkiler: Scream Of Silence, Yasin190754 ve emreunel159
Atabey' Alıntı: Bize verin karşılında 2009 procity verelim Genişletmek için tıkla ... Bizim Akialar sizin Procity'lerden güvenli araçlar, motor bölmelerinde yangın söndürme sistemi var en azından.
Atabey Moderatör Moderatör Salı saat 14:00'de #446 Yasin190754' Alıntı: Sonra da içinde yanalım Genişletmek için tıkla ... Tamam 1 tane Solarıs veririz
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Salı saat 16:43'de #447 Autobus' Alıntı: Keşke Topkapı'dan 500'lü hatlara tekrar gönderilseler Şu akialara Anadolu yakasında binmek isterim. Genişletmek için tıkla ... Bir keresinde Tuzla’da GÖREVLİ tabelalı Akia görmüştüm Tepkiler: Autobus
Autobus' Alıntı: Keşke Topkapı'dan 500'lü hatlara tekrar gönderilseler Şu akialara Anadolu yakasında binmek isterim. Genişletmek için tıkla ... Bir keresinde Tuzla’da GÖREVLİ tabelalı Akia görmüştüm
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Salı saat 16:44'de #448 Yasin190754' Alıntı: Direkt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum Genişletmek için tıkla ... Agresif araç sevmem ama akia gerçekten karizmatik karsan jest gibi bir şöför-araç eşlemesine sahip Tepkiler: Autobus ve emreunel159
Yasin190754' Alıntı: Direkt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum Genişletmek için tıkla ... Agresif araç sevmem ama akia gerçekten karizmatik karsan jest gibi bir şöför-araç eşlemesine sahip
S Scream Of Silence Paylaşımcı Üye Salı saat 16:47'de #449 Az önce bisiklet aparatlı O-3254’ü görevli tabelasıyla Başakşehir 1.Etap’ta gördüm.İçinde 2 kişiyle geziyordu. Tepkiler: İettci, Yasin190754, emreunel159 ve 1 kişi daha
Az önce bisiklet aparatlı O-3254’ü görevli tabelasıyla Başakşehir 1.Etap’ta gördüm.İçinde 2 kişiyle geziyordu.
Yasin190754 Binbaşı Binbaşı Salı saat 16:55'de #450 İnşallah onu görevli değil de normal hat tabelasıyla buralarda görürüz Tepkiler: Karatas10, 59Yunus34, emreunel159 ve 1 kişi daha
Autobus Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 17:07'de #451 marmaray bağımlısı' Alıntı: Agresif araç sevmem ama akia gerçekten karizmatik karsan jest gibi bir şöför-araç eşlemesine sahip Genişletmek için tıkla ... Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste. Tepkiler: Karatas10
marmaray bağımlısı' Alıntı: Agresif araç sevmem ama akia gerçekten karizmatik karsan jest gibi bir şöför-araç eşlemesine sahip Genişletmek için tıkla ... Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste.
Atabey Moderatör Moderatör Salı saat 17:08'de #452 Autobus' Alıntı: Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle iyidir en büyük Otokar düşmanı benim heralde bu forumda Tepkiler: Autobus
Autobus' Alıntı: Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle iyidir en büyük Otokar düşmanı benim heralde bu forumda
Yasin190754 Binbaşı Binbaşı Salı saat 17:12'de #453 Autobus' Alıntı: Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste. Genişletmek için tıkla ... İETT'nin 2013 Kentleri 2024 Akiaları döver. Akia bir kere arka kısmı geniş yapsın. Jestler de tam bir teneke, en iğrendiğim küçük araçlar. Tepkiler: Karatas10
Autobus' Alıntı: Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste. Genişletmek için tıkla ... İETT'nin 2013 Kentleri 2024 Akiaları döver. Akia bir kere arka kısmı geniş yapsın. Jestler de tam bir teneke, en iğrendiğim küçük araçlar.
G Gebzeli Paylaşımcı Üye Salı saat 17:13'de #454 Yunus Garajına Akialarını geleceğini söylüyorlar bu doğru mu Tepkiler: Autobus, Yasin190754 ve Scream Of Silence
Autobus Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 17:13'de #455 Yasin190754' Alıntı: İETT'nin 2013 Kentleri 2024 Akiaları döver. Akia bir kere arka kısmı geniş yapsın. Jestler de tam bir teneke, en iğrendiğim küçük araçlar. Genişletmek için tıkla ... Bence dövemez. Teknolojik açıdan bile sınıfta kalıyorlar Akia’nın yanında. Akia’larda İETT nin en yeni akyolbil sistemleri var. Tepkiler: Karatas10 ve Atabey
Yasin190754' Alıntı: İETT'nin 2013 Kentleri 2024 Akiaları döver. Akia bir kere arka kısmı geniş yapsın. Jestler de tam bir teneke, en iğrendiğim küçük araçlar. Genişletmek için tıkla ... Bence dövemez. Teknolojik açıdan bile sınıfta kalıyorlar Akia’nın yanında. Akia’larda İETT nin en yeni akyolbil sistemleri var.
S Scream Of Silence Paylaşımcı Üye Salı saat 17:15'de #456 Gebzeli' Alıntı: Yunus Garajına Akialarını geleceğini söylüyorlar bu doğru mu Genişletmek için tıkla ... Hadi inşAllah.Çok kaliteli otobüslerdir.Anadolu yakasındakiler de yararlanmalılar. Tepkiler: Semih19-2, emreunel159, Autobus ve 2 diğerleri
Gebzeli' Alıntı: Yunus Garajına Akialarını geleceğini söylüyorlar bu doğru mu Genişletmek için tıkla ... Hadi inşAllah.Çok kaliteli otobüslerdir.Anadolu yakasındakiler de yararlanmalılar.
Yasin190754 Binbaşı Binbaşı Salı saat 17:17'de #457 Autobus' Alıntı: Bence dövemez. Teknolojik açıdan bile sınıfta kalıyorlar Akia’nın yanında. Akia’larda İETT nin en yeni akyolbil sistemleri var. Genişletmek için tıkla ... Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor? Bmc, 2025 Procity TRlerin arka kısmına bir koltuk daha ekledi. Tepkiler: Scream Of Silence ve emreunel159
Autobus' Alıntı: Bence dövemez. Teknolojik açıdan bile sınıfta kalıyorlar Akia’nın yanında. Akia’larda İETT nin en yeni akyolbil sistemleri var. Genişletmek için tıkla ... Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor? Bmc, 2025 Procity TRlerin arka kısmına bir koltuk daha ekledi.
Autobus Yüzbaşı Yüzbaşı Salı saat 17:17'de #458 Yasin190754' Alıntı: Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor? Genişletmek için tıkla ... Ona bakarsan en yeni kasa CapaCity’nin de arkası dar. Her marka geniş otobüs yapmaz.
Yasin190754' Alıntı: Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor? Genişletmek için tıkla ... Ona bakarsan en yeni kasa CapaCity’nin de arkası dar. Her marka geniş otobüs yapmaz.
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Salı saat 17:17'de #459 Scream Of Silence' Alıntı: Hadi inşAllah.Çok kaliteli otobüslerdir.Anadolu yakasındakiler de yararlanmalılar. Genişletmek için tıkla ... Bence de kaliteli otobüsler. Motor sesi çok güzel bir tek ayakta durana acımıyor Tepkiler: Autobus ve emreunel159
Scream Of Silence' Alıntı: Hadi inşAllah.Çok kaliteli otobüslerdir.Anadolu yakasındakiler de yararlanmalılar. Genişletmek için tıkla ... Bence de kaliteli otobüsler. Motor sesi çok güzel bir tek ayakta durana acımıyor
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Salı saat 17:18'de #460 Yasin190754' Alıntı: Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor? Genişletmek için tıkla ... Yeni kasa BMC procity daha dardır akianın en arkalarına oturmadım hiç ama
Yasin190754' Alıntı: Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor? Genişletmek için tıkla ... Yeni kasa BMC procity daha dardır akianın en arkalarına oturmadım hiç ama