98G 98Y 33 serisinin tamamı bol bol akia var 31**ler de geliyorİkitelli'deki Akia'lar neredeyse tamamı sadece 146T hattına veriliyor. Arada başka hatlara da veriliyor.
98G 98Y 33 serisinin tamamı bol bol akia var 31**ler de geliyorİkitelli'deki Akia'lar neredeyse tamamı sadece 146T hattına veriliyor. Arada başka hatlara da veriliyor.
Direkt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorumKeşke Topkapı'dan 500'lü hatlara tekrar gönderilselerŞu akialara Anadolu yakasında binmek isterim.
Karizması var bence yaDirekt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum![]()
Bizim Akialar sizin Procity'lerden güvenli araçlar, motor bölmelerinde yangın söndürme sistemi var en azından.Bize verin karşılında 2009 procity verelim
Tamam 1 tane Solarıs veririzSonra da içinde yanalım
Bir keresinde Tuzla’da GÖREVLİ tabelalı Akia görmüştümKeşke Topkapı'dan 500'lü hatlara tekrar gönderilselerŞu akialara Anadolu yakasında binmek isterim.
Agresif araç sevmem ama akia gerçekten karizmatik karsan jest gibi bir şöför-araç eşlemesine sahipDirekt hepsi gitsin çok tipsiz şeyler zaten çok gıcık oluyorum![]()
Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste.Agresif araç sevmem ama akia gerçekten karizmatik karsan jest gibi bir şöför-araç eşlemesine sahip
Kesinlikle iyidir en büyük Otokar düşmanı benim heralde bu forumdaKent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste.
İETT'nin 2013 Kentleri 2024 Akiaları döver. Akia bir kere arka kısmı geniş yapsın.Kent’den daha iyi bu arada. Çarpışma sensörü bile var otobüste.
Bence dövemez. Teknolojik açıdan bile sınıfta kalıyorlar Akia’nın yanında. Akia’larda İETT nin en yeni akyolbil sistemleri var.İETT'nin 2013 Kentleri 2024 Akiaları döver. Akia bir kere arka kısmı geniş yapsın.
Jestler de tam bir teneke, en iğrendiğim küçük araçlar.
Hadi inşAllah.Çok kaliteli otobüslerdir.Anadolu yakasındakiler de yararlanmalılar.Yunus Garajına Akialarını geleceğini söylüyorlar bu doğru mu
Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor?Bence dövemez. Teknolojik açıdan bile sınıfta kalıyorlar Akia’nın yanında. Akia’larda İETT nin en yeni akyolbil sistemleri var.
Ona bakarsan en yeni kasa CapaCity’nin de arkası dar. Her marka geniş otobüs yapmaz.Yemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor?
Bence de kaliteli otobüsler. Motor sesi çok güzel bir tek ayakta durana acımıyorHadi inşAllah.Çok kaliteli otobüslerdir.Anadolu yakasındakiler de yararlanmalılar.![]()
Yeni kasa BMC procity daha dardır akianın en arkalarına oturmadım hiç amaYemişim teknolojisini. 2024 model bir aracın en arkası nasıl dar olabiliyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.