Tahsis durumu üzerinde duruluyorsa O2198,22Xx kodlu otolar bilerek ikitelliye yolladılar ki yunusdan gelen otolar park edebilsin… de yine çok saçma operasyonel olarak maliyetten başka bir şey değil
Yeni model otobüsler geldiğinde Citaro'ların akıbeti ne olacak acabaAnadoluya ne zaman yeni modeli otobüs gelir
Alma ihtimaliniz %5.35 hocam açık söylüyorum gelirse de BMC veya Güleryüz alırsınızBakalım yeni model otobüsler geldiğinde Citaro'ların akıbeti ne olacak
2023 yılında yapılan 125 otobüs ihalesine Isuzu ve Otokar da katılmıştı.Alma ihtimaliniz %5.35 hocam açık söylüyorum gelirse de BMC veya Güleryüz alırsınız
78B Fenertepe - Yenibosna hattına Sultangazi veriyor muydu bilmiyorum ama garaja uzak sanki O1168 var sonra 40 hattına verilmiş gece seferiBenim gözüme çarpan 11 araç var. O2235 ve O3061 de İkitelli'ye geçmiş olabilir.
Gözlemlediğim kadarıyla İkitelli'deki araçlar 336H, 98G, 98Y, 146M çalışıyor. Zaten 98Y'de ve 98G'de toplam 9 Otokar var.
Veriyor.Yaz tarifesiyle birlikte 1 araç Sultangazi’den(Fenertepe kalkışlı), 2 araç da Topkapı’dan(Yenibosna kalkışlı) araç çıkıyor.Yani Sultangazi Fenertepe kalkışlı hiçbir hatta uzak değil.78B Fenertepe - Yenibosna hattına Sultangazi veriyor muydu bilmiyorum ama garaja uzak sanki O1168 var sonra 40 hattına verilmiş gece seferi
Doğru ya sıcaktan beynim eridi. Sultangazinin biraz ilerisi zaten Fenertepe Eski Edirne asfaltı yoluVeriyor.Yaz tarifesiyle birlikte 1 araç Sultangazi’den(Fenertepe kalkışlı), 2 araç da Topkapı’dan(Yenibosna kalkışlı) araç çıkıyor.Yani Sultangazi Fenertepe kalkışlı hiçbir hatta uzak değil.
78G’ye uzun zamandır gelmiyor Otokar.Tamamen İkitelli garajı araç veriyor.78B dışında 78H 78G'de de Otokar var
Bir çoğu hibe edilir.Bunu Ukrayna’ya gönderilen solo araçlardan,diğer şehirlere gönderilen körüklü araçlardan anlayabiliriz.Yeni model otobüsler geldiğinde Citaro'ların akıbeti ne olacak acaba
Neyse, yine de O345'lerden fazla çalıştılar. Bu da bir başarı benceBir çoğu hibe edilir.Bunu Ukrayna’ya gönderilen solo araçlardan,diğer şehirlere gönderilen körüklü araçlardan anlayabiliriz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.