Her ne kadar lige ambargo koyarlarsa koysunlar,ŞL'de Son 16'dan öteye yol yok onlar adınags yaptığı transferlerle lige ambargo koycak gibi ileri hattı sane osimhen geride davidson falan ve aidiyet duygusu yuksek oyuncular fenerbahçenin de ona ihtiyacı var
Hocam, bunlar daha hazırlık maçları. Muhtemelen iyi bir kaleci alınacak. (Bu arada dün 2 golde de Günay'ın hatası yoktu bence) Daha en az 1-2 tane üst düzey oyuncu gelebilir. Sane tam adapte olacak. Osimhen vites arttıracak. Ben seviyeyi bir tık yükseltip, son 8 diyorum. Evet yok mu arttıran...Her ne kadar lige ambargo koyarlarsa koysunlar,ŞL'de Son 16'dan öteye yol yok onlar adına
Gs'ye kaleci önerisiyle geldimMesela Berke kardeş çok iyi bir kaleci. Bizde birinci ya da yedek kaleci olabilirmiydi? 5-10 maç oynamadan birşey demek zor. Galatasaray bir his takımıdır. Kalbiyle ve aidiyet ile oynayabilecek mi? Çok soru var bence...Asıl sorun şu, olası bir düşük performansta, (Ahmet Kutucu gibi) veya en küçük bir hatasında Fenerbahçe mazisi hatırlatılacak ve bu durum motivasyon ve performansına olumsuz yansıyacaktır. Hele Fenerbahçe maçlarında hatalı bir gol yerse neler konuşulur Allah bilir. Çok bilinmeyenli bir denklem gibi duruyor. Çözülebilir mi, çok zor...![]()
Leicester küme de düştüğüne göre Gs için pazarlık iyi olurGs'ye kaleci önerisiyle geldim
Mads Hermansen
Takım: Leicester
Uyruk
Değeri :15 Milyon€
Üstad, küçük bir fıkra:Leicester küme de düştüğüne göre Gs için pazarlık iyi olur
O zaman iş başka, bak elimde daha iyi kaleci var o zamanÜstad, küçük bir fıkra:
Dayının biri, yıllar sonra biriktirdiği parayla, elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memleketine giderken araba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:
— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tamirciye kadar.
dayı bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat'ı Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç uyarır:
— Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar!
Dayı:
— Tamam der!
Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100 derken, Murat124 arkadan selektör yapar.
Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 60, 80,100... Selektör yeniden anımsatır.
Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari' ye yaklaşır:
— Kapışalım mı?
Ferrari yanıtlar:
— Nesine?
— 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.
Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220...
O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir:
- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında! 3 araç yarış yapıyor.
Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır sellektör yapıp yol istiyor!...
Bahsettiğin kaleciyi tanımıyorum. Takımı küme düşmüş. Belki çok iyidir. Ama, nur yüzlü başkanım, Ferrari, Lamborghini ile seviyeyi arşa çıkarmışken, Murat 124 alırsak, Ferrari ve Lamborghini'ye selektör yapabilir mi? Ne dersin?![]()
Uygun mudur bilmem de Emi'ye 20 vermek de alternatifElinde kaleci mi var. Gardi! Sen misin yoksa? Nur yüzlü Gardi, bu sen isen, gel seninle 22 Milyonda, Lucas Chevalier için anlaşalım. Pazarlık sünnettir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.