Tema düzenleyici

Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

2013 Otokar'ların tabelaları yakından çektiğimde net çıkıyor bende.Ama 2 adım uzaklaşayım bozuluyor değişik bir durum.Uzaktan çekersem pro modda ayar yaparak net çıkıyor.
Kentlerde maalesef bu durum var benim telefon eski olduğu için (2017 2018) ayar yok evet birde olduğunuz alanını ışığına bağlı geçen çektiğinde tabela çok net okunaklı çıktı
IMG_2304.jpeg
buyrun

Bişey sorucam bu şöförler kendi açımdan sormamamı hedef alıyor ben bu yüzden aracı çekicem demek de bana utandırıyor mu deyim tuhaflıyor mu bilmiyorum
Normal hocam, izinsiz çekmek mantıklı gelmiyor. İzin almak da garip hissettiriyor. Çoğu şoför (ÖHO değilse, ya da bir olay olmadı ise) izin veriyor zaten.

Normal hocam, izinsiz çekmek mantıklı gelmiyor. İzin almak da garip hissettiriyor. Çoğu şoför (ÖHO değilse, ya da bir olay olmadı ise) izin veriyor zaten.
Fazla içli-dışlı olduğum şoförlerde son durağa gidiyorsam eğer rica isteyim çekebiliyorum ama yine de hareket halindeyken çekmek garip geliyor

Hareket halindeyken korkuyorum ben de önden çekerken.Sanki şoför durup neden çekiyorsun dermiş gibi düşünüyorum.Ama hiç böyle bir durum yaşanmaz diye tahmin ediyorum.Çektiğim gibi uzaklaşıyorum azıcık.
Pazar günü O3051'i korka korka çektim ama kaptanı sağolsun güzel bir tepkide bulundu, karşılık olarak el salladım. 😀

Ben de araçları genellikle peronlarda çekiyorum.

Geri