Geç olsada fark ettim dedim maalesef, dümdüz gelirken üç noktaya basmak güzel güncelleme olmuş
Merhabalar @emreunel159 Bey,Geç olsada fark ettim dedim maalesef, dümdüz gelirken üç noktaya basmak güzel güncelleme olmuş
Şuan güncelleme devam etmektedir. Ara sıra erişim sorunu ve hatalar çıkabilir. Ortalama 1 saat içerisinde tamamlanacaktır.Siteye fotoğraf yükleyemiyorum. Bir sorun var galiba.
Hocam yurt disi ulasim portalida ekler misiniz rağbet olucağını düşünüyorum.Şuan güncelleme devam etmektedir. Ara sıra erişim sorunu ve hatalar çıkabilir. Ortalama 1 saat içerisinde tamamlanacaktır.
Dont panic this is a tecnical problem // Panik yapmayın bu bir Teknik ProblemdirSiteye fotoğraf yükleyemiyorum. Bir sorun var galiba.
Dont panic this is a tecnical problem // Panik yapmayın bu bir Teknik ProblemdirSiteye fotoğraf yükleyemiyorum. Bir sorun var galiba.
Evet şuan geçiş aşamasındayız. Yeni tema bugün yüklenecek.Umarım geliştirme aşamasında anlık böyledir. Fazla Technopat duruyor bana mı öyle geldi bilmiyorum ama
Kolay gelsin emeğinize elinize sağlıkEvet şuan geçiş aşamasındayız. Yeni tema bugün yüklenecek.
Daha biten bir şey yok. Tema eklenecek bu anlık site açık/aktif kalsın diye tutulan haliHocam emeğinize sağlık, ama bana karmaşık gelen bir şey oldu, son mesaj atılan başlıklar üstte olsaydı keşke
Aynen öyle hocam. Şuan site ham haliyle gözüküyor. Kapalı kalmasın diye yalın haliyle açtık.Daha biten bir şey yok. Tema eklenecek bu anlık site açık/aktif kalsın diye tutulan hali
Güzel gözüküyordu fakat forum sitelerinde genelde mor rengi gitmiyor. Forum siteleri belirli kalıplaşmış renklerden oluşuyor ama neyse bekleyelim bakalım nasıl bir şey bekliyor bizi bende merak ettimYeni hali şu "Aurora"olsa ne iyi olurdu, o mükemmel gözüküyordu
Pek bilemedim amaGüzel gözüküyordu fakat forum sitelerinde genelde mor rengi gitmiyor. Forum siteleri belirli kalıplaşmış renklerden oluşuyor ama neyse bekleyelim bakalım nasıl bir şey bekliyor bizi bende merak ettim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.