canları sıkılmıştır.Hikaye paylaşımı neden kaldırıldı?
canları sıkılmıştır.Hikaye paylaşımı neden kaldırıldı?
Selamlar,Selamlar,
Nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum. Yönlendirme yapabilirseniz ilgili yere de yazabilirim.
Enteresan bir talebim olacak ama gerekli!
Arama motoruna 'wowturkey' yazdığımda toplam 3 farklı site çıkıyor ve bu 3 sitede de bazı konularda birtakım bilgiler için diğerlerini de kullanmak zorunda kalıyorum. Elbette bu durum bu sitenin yöneticilerinin sorunu değil, farkındayım ama diğer sitelerle iletişime geçerek tek bir çatı altında ilerleme fikrini ortaya atmak istiyorum. Çok daha güçlü bir süreç ilerleyecektir, hem siteler için hem de üyeler için.
İyi forumlar.
Hocam peş peşe mesaj yazanlardan biri olarak çoğu kişinin amacının o olduğunu sanmıyorum.Bazı üyeler mesaj sayılarını arttırmak için peş peşe mesaj yazıyor. Bunun herhangi bir yaptırımı var mı? Tek bir mesajda yazmak yerine üst üste mesaj gönderiyorlar.

Ben elimden gelebildiğince birleştirmeye çalışıyorum. Direkt ilk gördüğüme cevap verdiğimden ötürü sonradan yazılanları sonra görüyorumBazı üyeler mesaj sayılarını arttırmak için peş peşe mesaj yazıyor. Bunun herhangi bir yaptırımı var mı? Tek bir mesajda yazmak yerine üst üste mesaj gönderiyorlar.
Değerli cevabınız için teşekkür ediyorum. Elbette bu forumun içeriği daha zengin ama dediğim gibi mavi siteden de oldukça yararlanıyorum. Bir önceki mesajda da belirttiğim üzere; bu, sizin sorununuz değil ve de teklifte de bulunmuşsunuz ve o da reddetmiş. Hayırlısı olsun diyelim. Siteler arası gezintiye devam.Selamlar,
Diğer iki siteden mavi olanı önceden davet etmiştik fakat kendileri nazik şekilde reddedip ayrı devam etmek istedi. Diğer gri site ise tamamen siyaset içerikli oldukları için hiç davet etmedik. Şuan en kapsamlı, en yüksek hitli ve orjinal isimli WowTurkey burası.
Tema sorunu düzelmiş olmalı tekrar kontrol eder misiniz?Tema sorununu düzeltin Allah rızası için. Sorun hala devam ediyor.
Tema sorunu düzelmiş olmalı tekrar kontrol eder misiniz?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim ama ben olması gerektiği gibi görüntülüyorum. Tarayıcı çerezlerinizi temizleyerek tekrar kontrol eder misiniz?Tema sorunları devam ediyor...
bendede sizle aynı hocam fakat bazı arkadaşlar sorun yaşıyor hala.Geri bildiriminiz için teşekkür ederim ama ben olması gerektiği gibi görüntülüyorum. Tarayıcı çerezlerinizi temizleyerek tekrar kontrol eder misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 89774
Şu andan itibaren yaşamamaları lazım. Dediğim gibi tarayıcı çerezleri nedeniyle geçici sorun yaşıyor olabilirler.bendede sizle aynı hocam fakat bazı arkadaşlar sorun yaşıyor hala.
Ellerinize sağlık HocamYapılan geliştirmeler:
- Mobil görünümde artık logo sürekli olarak görüntülenmektedir.
- Editör alanı artık XenForo standart biçimi kullanılmaktadır.
- Eksik kullanıcı grubu rütbeleri ve simgeleri eklenmiştir.
Bu özellik kaldırıldımı @XenTR Hocam? bazen çalışıyor bazen çalışmıyorForumda ana sayfada listenen konuları tıkladığınızda artık en son yazılan mesaja gidebilmektesiniz. Uzun süredir bu isteniliyordu yeni ekleyebildik. Tema mühendisimiz ve saygıdeğer abimiz @XenTR sayesinde tabiki
Ayrıca ana sayfada konu listesi alanında bir kaç küçük değişiklik oldu. Artık mobilde kullanımı daha rahat.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.