Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende saatler öncenin aksine tema şu an normal görünüyor. Gerçekten neye göre çalışıyor, anlamadım. 😀

Bir de düzenleme seçenekleri vs. için sağdaki üç noktaya basıp sonrasında [ ] simgesine basmanız lazım:

Ekli dosyayı görüntüle 89839

Bende de gitmişti de, sonra nasıl açıldığını tesadüfen keşfettim.
Teşekkürler hocam

Mobilde küçük ekranda o kadar çok ikonun hepsini gösterme imkanı olmaz zaten. Üç noktaya tıklayarak diğer gizli ögeler görünür yapılabilir. Bu sayede kolay bir şekilde işlem sağlanır. Biraz inceledikten sonra daha kolay bir şekilde kullanımı kavrayabilirsiniz arkadaşlar.

Arkadaşlar şu an sorun yaşayan var mı? Yada düzeltilmesini istediğiniz bir alan?
Hocam konu başlıkları için ikinci satıra kayma ekleyebilir miyiz. Bir çok konu mobil görünümde sığmıyor.
Screenshot_2025-11-03-21-32-45-797-edit_com.android.chrome.jpg

Hocam konu başlıkları için ikinci satıra kayma ekleyebilir miyiz. Bir çok konu mobil görünümde sığmıyor.
Öneriniz için teşekkür ederim. Evet bu uygulanabilir bunda herhangi sorun yok hocam ama o zaman çok uzun konu başlıklarında da istatistik sisteminin görünümü anarmol şekilde bozulacaktır. Bunu sadece bu sitede değil bir çok alanda tecrübe ettiğimiz için bu şekilde uygulamanın doğru olduğunu değerlendirmekteyiz.

@Arsen @XenTR hocam m4a desteği gelebilir mi otobüs sesi paylaşıcam da çok zor bir iş değilde
XenForo, .m4a uzantısını satır içi görüntüleme için 'güvenli' olarak görmemektedir. Bunlar yapılmaz şeyler değildir bir kaç küçük modifikasyon ile gelir ama zamanla sunucuda disk alanı içinde sorunlar yaşanabilir.

src/config.php dosyasına şu satır eklenerek yapılabilir.
PHP:
$c->extend('inlineAudioTypes', function (array $types) {
    $types['m4a'] = 'audio/mp4';

return $types;
});

XenForo, .m4a uzantısını satır içi görüntüleme için 'güvenli' olarak görmemektedir. Bunlar yapılmaz şeyler değildir bir kaç küçük modifikasyon ile gelir ama zamanla sunucuda disk alanı içinde sorunlar yaşanabilir.

src/config.php dosyasına şu satır eklenerek yapılabilir.
PHP:
$c->extend('inlineAudioTypes', function (array $types) {
    $types['m4a'] = 'audio/mp4';

return $types;
});
M4A öyle pek yer kaplayan bir format değil deneyimlerime göre

Arkadaşlar lütfen sorunu ekran görüntüsü ile verebilir misiniz? Ben direkt sorun bildiren kullanıcı hesabı ile analiz gerçekleştireceğim. Böylece sorunun neden kaynaklı olduğunu daha iyi analiz edebiliriz.

Arkadaşlar lütfen sorunu ekran görüntüsü ile verebilir misiniz? Ben direkt sorun bildiren kullanıcı hesabı ile analiz gerçekleştireceğim. Böylece sorunun neden kaynaklı olduğunu daha iyi analiz edebiliriz.
Hocam webin arayüz teması bozuk çirkin geliyor sslerdeki gibi.

Hocam yine gitti

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251104_185612_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20251104_185612_com.android.chrome.jpg
    170.7 KB · Görüntüleme: 13
Problem yaşıyorum sitede bugün herşey içiçe yazamıyorum
Şimdi baktım karanlık temaya döndü

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251104_214007_Opera.jpg
    Screenshot_20251104_214007_Opera.jpg
    117.5 KB · Görüntüleme: 8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri