Ne oldu hocam? Cidden ansızın bunu söylemeniz açıkça beni de şaşırttı.Hesap silme veya pasif hale getirme özelliği var mı?
Hesabımı silmek veya pasif hale getirmek istiyorum.
Ne oldu hocam? Cidden ansızın bunu söylemeniz açıkça beni de şaşırttı.Hesap silme veya pasif hale getirme özelliği var mı?
Hesabımı silmek veya pasif hale getirmek istiyorum.
Üzüldüm dostum aramızdan ayrılmana. Wowturkey ailesi olarak yanındayız bunu bil. Hesabını kapatabilirim veya geçici süre pasifleştirebilirim ama silmeyi hiç istemem.Özel sebeplerden dolayı ayrılma kararı aldım. Hesap kapatma mümkün değilse yapacak bir şey yok. Pasif olarak siteyi takip etmeye devam ederim.
Ben de fark ettim. 500 mesaj sonrası reklam çıkmaması lazım ama nedense bu aralar dediğiniz gibi tam ekran reklamlar görüyorum.Arsen Hocam, üyeler için reklam özelliği mi geldi? Bilgisayardan girdiğimde görmüyorum fakat telefondan girdiğimde arada tam sayfa ekran çıkıyor.
Hocam simdi baktim da url olarak fotoğraf atılabiliyorİmzaya fotoğraf ekleme özelliği eklenebilir mi?
Url olarak denedim de etrafında imgur ibareleri gibi şeyler çıkıyor, ben direkt siteye atmak istiyorumHocam simdi baktim da url olarak fotoğraf atılabiliyor
Url olarak denedim de etrafında imgur ibareleri gibi şeyler çıkıyor, ben direkt siteye atmak istiyorum
Hocam bu mobilde üste bir çizgi gelmiş sayfayı okudukça sona doğru doluyor güzel olmuşKonulara tıklayınca en son mesaja gitme özelliği için çalışıyoruz üstünde.
Ana sayfada konu listesinde görüntülenen konu sayısı 20-30'a çıkarıldı.
Mavi tik özelliği getirildi. Yakında aktif olacak.
Konudaki mesaj sayısına tıklayınca kim kaç mesaj atmış vb görebileceğimiz bir ayar gelebilir mi? Vbulletin sistemde oluyordu ama bunda olur mu?Konulara tıklayınca en son mesaja gitme özelliği için çalışıyoruz üstünde.
Ana sayfada konu listesinde görüntülenen konu sayısı 20-30'a çıkarıldı.
Mavi tik özelliği getirildi. Yakında aktif olacak.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.