Tema düzenleyici

Formula 1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumsuz bir sezon sonu .

2 puanla kaçırılan bir Şampiyonluk . Yine de Max çok güzel bir geri dönüşe imza attı . 104 puandan 2 puana indirdi farkı .
Sezonun 2. yarısında araç uçmaya başladı bunun etkisi büyük .

Oscar’a üzüldüm . Sezonun %60’ını lider olarak götürüp , sezon sonunda Max’ın arkasında 3. Olarak bitirdi . Sezonun 2. Yarısında performansı düştü . Ayrıca Team Orderlarında çok büyük etkisi oldu onun için .

Aslında 2 gün önce yazacaktım fakat üzüntüden yazamadım . Şampiyon Lando’yu da tebrik ederim . Güzel bir sezon geçirdiler takım olarak .

Her ne kadar Max’ın bu kadar yaklaşmasında hataları olsada , McLaren yarış mühendislerini ve taktiklerini belirleyenleride tebrik ederim . Son yarış bize bir umut verdiler .

Max İspanya yarışı ceza almasa belki farklı bir tablo konuşulabilirdi ( Kalleş Osama Bin Russel )
Olsun ama moral bozmak yok . Daha nice yıllar var önümüzde .
Ben Verso'ya çok üzüldüm . Son yarışlarda baba comeback attı diye sevinmiştim. Norris sene boyunca Verso ile dalga geçti o yüzden şampiyon olmasına hiç sevinmedim . Abu Dhabi yarışında Max'ten çok Norris'e odaklandım çünkü Verso'nun 1. olacağı çok belliydi . Ulan Löklök ne vardı da Norris'i geçemedin 😭

Ben Verso'ya çok üzüldüm . Son yarışlarda baba comeback attı diye sevinmiştim. Norris sene boyunca Verso ile dalga geçti o yüzden şampiyon olmasına hiç sevinmedim . Abu Dhabi yarışında Max'ten çok Norris'e odaklandım çünkü Verso'nun 1. olacağı çok belliydi . Ulan Löklök ne vardı da Norris'i geçemedin 😭
Vallahi ya , yani son bir umut Max ; depresyondaki bir traktör sürücüsüne güvendi . Yetişiyor mu diye 😭
Aynı turları atıyorlar diyince o da anladı daha elden bir şey gelmeyeceğini .
Löklökte denedi bu arada yetişmeyi . Sağlık olsun diyecek bir şey yok . Belki 2026

Resmi_ Helmut Marko, Red Bull'dan ayrıldı!.png

https://tr.motorsport.com/f1/news/resmi-helmut-marko-red-bulldan-ayrildi/10783685/

Hadjar çok şanslı . Red bulldaki çoğu kanser daha o başlamadan gitti .
Horner da bir örnek mesela .

İnşallah Redbull’un ikinci koltuk büyüsü onada bulaşmaz .
Perez ve Riccardo’dan sonra o koltuğun yeri dolacak gibi değil . İnşallah Hadjar düzgün bir sezon geçirir.
Perez redbull'da olsa ve ispanya gp'sinde kafası atmasa max şampiyondu

Perez redbull'da olsa ve ispanya gp'sinde kafası atmasa max şampiyondu
Perez’in değerini şimdi anlıyorlar işte . Boşuna adama “ Minister of Defence “ demiyorlar .

İspanya’da kafasının atması , Antonelli’nin Qatar’da kayması , Sezon’un ilk yarısında aracın berbat olması … Say say bitmez . Yine de bize bir umut verdi “ Acaba olur mu ? “ diye .
Bu yüzden Max’ı seviyorum ve destekliyorum. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor 😁

2026’dan çok ümitli değilim . Ford motoru gram güven vermiyor .

Antonelli Avusturya'da Max'a çarptı :/ O değil'de Piastri 100 küsür puan farkına rağmen 3.oldu
😂
😂
Her ne kadar gülünç bir durumda olsa , Piastri için üzülüyorum . En çok hak eden 2. İsimdi ( Max’tan sonra)

Antonelli için diyeceğim tek şey , kamikaze atağını yanlış sürücüye yaptı ahhaah .
Zaten Max’ta hemen aracın numarasına baktı 😭 Russel’mı değil mi diye 🤣 Russel olsaydı o araçtan sağ çıkarmazdı onu 😭
IMG_0970.jpeg

Son düzenleme:
Geri