Ben Verso'ya çok üzüldüm . Son yarışlarda baba comeback attı diye sevinmiştim. Norris sene boyunca Verso ile dalga geçti o yüzden şampiyon olmasına hiç sevinmedim . Abu Dhabi yarışında Max'ten çok Norris'e odaklandım çünkü Verso'nun 1. olacağı çok belliydi . Ulan Löklök ne vardı da Norris'i geçemedinYorumsuz bir sezon sonu .
2 puanla kaçırılan bir Şampiyonluk . Yine de Max çok güzel bir geri dönüşe imza attı . 104 puandan 2 puana indirdi farkı .
Sezonun 2. yarısında araç uçmaya başladı bunun etkisi büyük .
Oscar’a üzüldüm . Sezonun %60’ını lider olarak götürüp , sezon sonunda Max’ın arkasında 3. Olarak bitirdi . Sezonun 2. Yarısında performansı düştü . Ayrıca Team Orderlarında çok büyük etkisi oldu onun için .
Aslında 2 gün önce yazacaktım fakat üzüntüden yazamadım . Şampiyon Lando’yu da tebrik ederim . Güzel bir sezon geçirdiler takım olarak .
Her ne kadar Max’ın bu kadar yaklaşmasında hataları olsada , McLaren yarış mühendislerini ve taktiklerini belirleyenleride tebrik ederim . Son yarış bize bir umut verdiler .
Max İspanya yarışı ceza almasa belki farklı bir tablo konuşulabilirdi ( Kalleş Osama Bin Russel )
Olsun ama moral bozmak yok . Daha nice yıllar var önümüzde .