Akia ve ısuzularda olan kokpitlerdenEkli dosyayı görüntüle 101686
@59Yunus34 @Karatas10 @Routewatcher bu kokpit size hangi aracı anımsattı
Akia ve ısuzularda olan kokpitlerdenEkli dosyayı görüntüle 101686
Bellore BluebusEkli dosyayı görüntüle 101686
Evet fransada kullanılıyor daha cokBellore Bluebus
Ford F-MaxÖneri kamyon modunuz var mı?
Sağolun hocam bir bakıyım Eve geçince.Ford F-Max
Steam Atölyede var olması lazım kardeşim geçen indirmiştiSağolun hocam bir bakıyım Eve geçince.
Ben de en son yat taşıyordum Tekirdağ-Zadar arasıFord F-Max ile Tekirdağ Napoli alüminyum taşıyoruz ama haritalar 1:1 değil üzdü tekirdağ bile küçücük yer yapmışlar
Bence Türkiye haritasının hepsini yaptıysan Irak Suriye dlcleri vardı onu indir ücretlimi hatırlamıyorumÖnericeğinşz büyük harita modları var mı?
promodstan bahsediyorsanız şimdi kurdum deniycektimBence Türkiye haritasının hepsini yaptıysan Irak Suriye dlcleri vardı onu indir ücretlimi hatırlamıyorum
İzlanda ve İrlanda resmen duyuruldu Rusya Belarus askıya alındıBi de mesela nordic horizons dlcsi geldiyse muhtemelen de izlanda gelecek balkanlar dan moldova gelir eğer rusya ukrayna savaşı biterse zaten rusya dlcsi gelir devamı da kafkasya ülkesi gelir kıbrıs haritası gelir suriye ırak dlcsi gelir zaten bi de hazar denizlerden kazakistan türkmenistan bunlar gelir herhalde eğer ets avrupa dan çıkarsa zaten onu da getirir herhalde
Rusya ukrayna savaşı biterse zaten barış anlaşması yaparlar sa zaten askıdan kaldıracak ve gelirİzlanda ve İrlanda resmen duyuruldu Rusya Belarus askıya alındı
Kıbrıs’ın geleceğini düşünüyorum ama diğerleri olmaz adında geçen “Euro” ifadesi kalkar ve oyun World Truck Sim 2 olursa anca
Bi de ek olarak ukrayna da gelir zatenBi de mesela nordic horizons dlcsi geldiyse muhtemelen de izlanda gelecek balkanlar dan moldova gelir eğer rusya ukrayna savaşı biterse zaten rusya dlcsi gelir devamı da kafkasya ülkesi gelir kıbrıs haritası gelir suriye ırak dlcsi gelir zaten bi de hazar denizlerden kazakistan türkmenistan bunlar gelir herhalde eğer ets avrupa dan çıkarsa zaten onu da getirir herhalde
İskoçya Belçika Lüksemburg zaten dlc’siz haritada varBi de iskoç yani ( iskoçya ) haritası da ek olarak ekleyelim bi de belçika lüksemburg hepsi gelir zaten ets zaten şov yapmaya devam ediyor bi de türkiye dlcsi gelie harita da 81 ilin tamamı biter tüm ilçeler mahalleler beldeler köyler gelir tabiki de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.