Tema düzenleyici

Euro Truck Simulator 2

Gebzeli

Astsubay
Konu sahibi
Merhaba Arkadaşlar,

Aramızda bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa mod, araç, görsel paylaşımı yapabileceğimiz bir başlık açıyorum. Bu başlık altından konuşabiliriz.
İlk gönderi benden gelsin, kuzenimle konvoy yaptık. İstikamet İstanbul Bayrampaşa Otogar - Aydın Otogar

ets2_20250818_195731_00.png

Merhaba Arkadaşlar,

Aramızda bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa mod, araç, görsel paylaşımı yapabileceğimiz bir başlık açıyorum. Bu başlık altından konuşabiliriz.
İlk gönderi benden gelsin, kuzenimle konvoy yaptık. İstikamet İstanbul Bayrampaşa Otogar - Aydın Otogar

Ekli dosyayı görüntüle 78146
Arkadaşlar sizce yeni çıkacak İzlanda DLC'sini beklemeli miyim yoksa baska dlc'ye mi yöneleyim

Ayrıca o modun adı nedir??

Konu sahibi
Bende Road to the Black Sea, West Balkans ve Greece var bu seneki karne durumuma göre Scandinavia geliyor
Iberia, Beyond the Baltic Sea, Italia, Vive la France, Scandinavia, Going East bunlar da gerekli.
Nordic Horizons ve Iceland çıktığında bunlar da zorunlu olacak, mecbur bunları da almak zorunda kalacağız.

Bu da Bus Simulator 21 havasında olacak çıkınca, şehirlere yolcular bırakabileceğiz atıyorum İstanbul'dan aldık istikamet Denizli, bize duraklar verecek Sakarya, Kütahya, Afyonkarahisar buralarda da yolcu indirip bindirebileceğiz (Harita modlarına uyarlanacaktır.)

header.jpg

Iberia, Beyond the Baltic Sea, Italia, Vive la France, Scandinavia, Going East bunlar da gerekli.
Nordic Horizons ve Iceland çıktığında bunlar da zorunlu olacak, mecbur bunları da almak zorunda kalacağız.
O zaman anca 5 sene sonra bütün dlc'lere sahip olacağım (tabii ani kararla İrlanda dlc'si çıkmazsa)

Konu sahibi
O zaman anca 5 sene sonra bütün dlc'lere sahip olacağım (tabii ani kararla İrlanda dlc'si çıkmazsa)
Valla benim beklediğim çift katlı otobüs modu onu da yapan yok, yapımcılarla konuştum parası ile de yapın diye, önceliğimiz harita yapmak diyorlar.
Bu konuda sana sıralamayı vereyim.
Eğer bilgisayarın yüksek performanslı ise Road to Heavy haritası var. Beta sürümündeler, bir sonraki versiyon çıkınca önceki versiyon ücretsiz oluyor.
Benim aralarında sevdiklerim sırasıyla Oyuncuyusbis ve Roextended ile Promods. Roextended Premium alamadım Paypal istiyor. Paypalda Türkiyede yasaklandı.

Valla benim beklediğim çift katlı otobüs modu onu da yapan yok, yapımcılarla konuştum parası ile de yapın diye, önceliğimiz harita yapmak diyorlar.
Bu konuda sana sıralamayı vereyim.
Eğer bilgisayarın yüksek performanslı ise Road to Heavy haritası var. Beta sürümündeler, bir sonraki versiyon çıkınca önceki versiyon ücretsiz oluyor.
Benim aralarında sevdiklerim sırasıyla Oyuncuyusbis ve Roextended ile Promods. Roextended Premium alamadım Paypal istiyor. Paypalda Türkiyede yasaklandı.
Ekran kartı 2080 yeter mi ki?

Konu sahibi
O kadarına deyatlı bakmak gerek ve şu an evde değilim

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i5 – 8 Series / AMD Ryzen 3 3000 Series
RAM: 8GB
Ekran Kartı: AMD RX590 / GTX 1050Ti veya GTX 1650
Depolama: 5GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i5 – 12 Series / AMD Ryzen 5 5000 Series
RAM: 16GB
Ekran Kartı: AMD RX 5600 XT / RTX 2060 veya RTX 3050

HVT Modundan alıntıdır. Benim GTX 1650, İ5 12.Nesil, 16 GB Ram, Mediumda oynuyorum.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i5 – 8 Series / AMD Ryzen 3 3000 Series
RAM: 8GB
Ekran Kartı: AMD RX590 / GTX 1050Ti veya GTX 1650

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core i5 – 12 Series / AMD Ryzen 5 5000 Series
RAM: 16GB
Ekran Kartı: AMD RX 5600 XT / RTX 2060 veya RTX 3050

HVT Modundan alıntıdır.
O zaman uygun hocam, kullanabilirmişim :) 5 sene bekleyip dlc'lerin hepsini alıp sonra modu indiririm artık ne yapayım

Geri
Üst Alt