Ordu-Mavişehir Bağlantı yolu bile kamulaştırma konusunda pahalıya patladı.Aslında artık ev falan yıkılıp peron yapmak mecburi gibi
Ama otobüsler nerde sonlanacak artık daha ne kadar yer kaldı kim bilirOrdu-Mavişehir Bağlantı yolu bile kamulaştırma konusunda pahalıya patladı.
Yakın zamanda olacağını düşünmüyorum.
Tanıdık geldiAslında artık ev falan yıkılıp peron yapmak mecburi gibi
Ben de kendi bölgem için benzerini yapayımMavişehire açılabilecek en mantıklı hat yaptığım Evka 3 Metro-Mavişehir-Ulukent Akt. hattı olacağını düşünüyorum![]()
MetroDreamin' | İzmir’de Açılması Gereken Otobüs Hatları
MetroDreamin' | İzmir’de Açılması Gereken Otobüs Hatlarımetrodreamin.com
Tek hat olarak asla açılmaz bu, 2 farklı hat olarak açabilirler.Mavişehire açılabilecek en mantıklı hat yaptığım Evka 3 Metro-Mavişehir-Ulukent Akt. hattı olacağını düşünüyorum![]()
MetroDreamin' | İzmir’de Açılması Gereken Otobüs Hatları
MetroDreamin' | İzmir’de Açılması Gereken Otobüs Hatlarımetrodreamin.com
@umutnecmi hocam sizin bölgeniz miydi buraları![]()
MetroDreamin' | 406 Narlıdere Aktarma Merkezi-Üçkuyular İskele
406 Narlıdere Aktarma Merkezi-Üçkuyular İskele | MetroDreamin' map by Bucalimetrodreamin.com
Bu hattı ben 2-3 defa ilettim ama red yedi bir de haritadan göstereyim yani, ne diyorsunuz
Narbelden Balçovaya doğru devam edecek mi ? Oradan inip Zeytin Sk ve Havuzbaşı Sokaktan geçse güzel olur o yoldan geçen hiç hat yok.![]()
406 Narlıdere Aktarma Merkezi-Üçkuyular İskele | MetroDreamin' map by Bucalimetrodreamin.com
Bu hattı ben 2-3 defa ilettim ama red yedi bir de haritadan göstereyim yani, ne diyorsunuz
Kaydetmeyi unutmuşum siz göremiyorsunuz pardon 1 dkNarbelden Balçovaya doğru devam edecek mi ? Oradan inip Zeytin Sk ve Havuzbaşı Sokaktan geçse güzel olur o yoldan geçen hiç hat yok.
Evet gözüküyor. Balçovadan Fahrettin Altaya uzatılmalı veya Dokuz Eylül istasyonunu görecek şekilde güzergahı düzenlenmeli.Şimdi gözüküyor mu @dragi35 hocam
Bekleyin o zaman başka bir şey aklıma geldiEvet gözüküyor. Balçovadan Fahrettin Altaya uzatılmalı veya Dokuz Eylül istasyonunu görecek şekilde güzergahı düzenlenmeli.
Doğrudur hocam bizim bölge orası.@umutnecmi hocam sizin bölgeniz miydi buraları
Hoca durağından sonra tekrardan balçovayı çıkarır 480 gibi üçkuyular iskleyi görmesini sağlardım 480 i iptal ederdim 969 ve 551 yeterdi üçkuyular iskeleye gitmek isteyen de bu açılan hattı kullanırdı. Caddeye sokmama nedenim 971 ve 305 var zaten bu hat biraz 284 ü andırmış.![]()
En son düzenlemeler ile oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.