Tema düzenleyici

Eshot'un Başında Olsaydınız Yapacaklarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Konu sahibi
Narlıdere Akt.Mrk yapılacak mı bu arada kesin mi?

Mavişehire açılabilecek en mantıklı hat yaptığım Evka 3 Metro-Mavişehir-Ulukent Akt. hattı olacağını düşünüyorum
Tek hat olarak asla açılmaz bu, 2 farklı hat olarak açabilirler.

Ulukent' hattı olduğu gibi kalır.
Evka 3 hattı Anadolu Caddesi'ne direkt çıkmadan Ordu Bulvarı'nı Girne'ye kadar takip eder oradan Anadolu Caddesine çıkar

Konu sahibi

En son düzenlemeler ile oldu
Hoca durağından sonra tekrardan balçovayı çıkarır 480 gibi üçkuyular iskleyi görmesini sağlardım 480 i iptal ederdim 969 ve 551 yeterdi üçkuyular iskeleye gitmek isteyen de bu açılan hattı kullanırdı. Caddeye sokmama nedenim 971 ve 305 var zaten bu hat biraz 284 ü andırmış.

Araç sayısının daha fazla olmasını sağlamaya çalışırdım araçlarını bakımlarını iyi yaptırırdım hem yeni araç alımı olmasını sağlamaya çalışırdım hem de eski araçları hala kullanılabilir durumda tutmaya çalışırdım O345K'ların hepsini hibe etmez ve hurdaya ayırtmazdım kalanların pik saatlerde çalışmasını sağlardım böylece araç sayısı fazla olduğu için istediğimiz yeni hatları açardım ve birçok hatta sefer sıklığını artırırdım, körüklü ihtiyacı olan hatlarda gerekirse O345K çalıştırırdım böylece mağduriyetler azalırdı. Mesela 428'te şu anda araç yetmediği için bütün seferler körüklü olamıyor O345K'lar veya yeni araçlar olsaydı seferler full körüklü olabilirdi diğer hatlarda da aynı şekilde olurdu.

Geri
Üst Alt