bugün CPZ 577 Otobüsü 137 Yamanlar-Karşıyaka hattında çalışıyordu529da mavi boyalı kent var yeni araçmış ayrıca Cemil Tugay 936'nın açılışındayken gizemli bir araç vardı elektrikli galiba
Bozankaya Lamis 12eCemil Tugay 936'nın açılışındayken gizemli bir araç vardı elektrikli galiba
OtokarAlım ihalesi ne zaman olacak
200 solo hangi araç olur
200 körüklü hangi araç olur
100 elektrikli hangi araç olur.
Bu sorunun cevabını eshot genel müdürü bile bilmiyor. Hangi araç olur gibi sorular oldukça saçma. Burada ihtimallerden başka bir şey konuşamayız. Ne kadar bedelle ihale açılacak kaç firma katılacak bunlar ihale günü belli olur sonrasında konuşulur.Alım ihalesi ne zaman olacak
200 solo hangi araç olur
Asıl soru şu olmalı troleybüsler elektrikliden mi sayılacak?Alım ihalesi ne zaman olacak
200 solo hangi araç olur
Troleybüsler ayrı bir proje iki hat olarak 2026 yatırım programına alınması bekleniyor. Yutdışı kredili olduğu için 2026 yatırım programına gitmesi halinde seferihisar ve karşıyaka hatlarının yapımına başlanır.Asıl soru şu olmalı troleybüsler elektrikliden mi sayılacak?
Onun dışında herhangi bir bilgimiz yok ne yazık ki.
Bana soracak olursanız ise
Sololar gerçek ihale gibi olur: Mercedes, Isuzu, Otokar, Akia veya BMC olabilir.
Körüklüler çok büyük ihtimalle Otokar
Elektrikliler de solo alınırsa Lamis veya Karsan
Körüklü alınırsa Bozankaya olur diye düşünüyorum
Otokar demeyin tepem atıyorOtokar
Mercedes
Bozankaya
Hocam iztaşıt otokarlarını da görmelisiniz 800'e 128'e 749'a 848'e binerseniz tepeniz daha çok atarOtokar demeyin tepem atıyor
Avenue zor biraz. O kadar marka arasından yeniden kurulmaya çalışan temsayı seçmek de ilginç bir kararVallaha bıktık Otokardan solo da isuzu olsun midibüs Avenue Neo
ESHOT filosundaki TCV'lerin daha iyi olduğunu söylüyorlar, doğru mudur acaba ? TCV'nin içinin daha geniş olduğu yazılmıştı.Bozankaya Lamis 12e
Umarım tekrardan DMO alımı olur, ihale olunca en ucuz olanı geliyor.Alım ihalesi ne zaman olacak
200 solo hangi araç olur
Bizde sadece elektrikli TCV var diye biliyorum.ESHOT filosundaki TCV'lerin daha iyi olduğunu söylüyorlar, doğru mudur acaba ? TCV'nin içinin daha geniş olduğu yazılmıştı.
ALOSBİ'nin aldığı Bozankaya Lamis'ler için söylemiştim.Bizde sadece elektrikli TCV var diye biliyorum.
CRRC metro setlerinden sonra İzmirdeki en iyi ulaşım aracı olabilir kendisi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.