Tema düzenleyici

Eshot Yeni Araç Alımı

Avenue zor biraz. O kadar marka arasından yeniden kurulmaya çalışan temsayı seçmek de ilginç bir karar

MAN’ın gelme fikrini yürütme masraflarını çoğunlukla @Atabey ve kalanının forumdaki bütün man hayranlarının karşılaması koşuluyla sonuna kadar destekliyorum
En boş paketi tercih edilirse ,yürütme masrafı aşağı yukarı Otokar kadar olur diye düşünüyorum. Hatta elektrikli modeli alınırsa daha bile uyguna gelebilir.

En boş paketi tercih edilirse ,yürütme masrafı aşağı yukarı Otokar kadar olur diye düşünüyorum. Hatta elektrikli modeli alınırsa daha bile uyguna gelebilir.
ESHOT sanırım boş paketten başka araç almıyor. Yürütme masrafı Otokar’ı geçebilir bence. Bir de son dizel Lion’s City’ler bunlar

Otobüs açısından

Mercedes > man
Otokar > temsa
Bmc > tcv

Metro açısından

Crrc > adtranz

Banliyö treni açısından

hyundai > caf
Mercedes > Man doğru bir karşılaştırma
Temsa eski kasalar felaket kötü yeni kasalar çok az bulunduğu için yorum yapamayacağım
Bmc > tcv demek bugün kolay dökülmeyen veya atıl olmayan tcvye binmek zor iş ama tcv yaşayan bir marka iken bmc berbat otobüsler üreten bir firmaydı.

Adtranz metroya hayatımda hiç rastlamadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim sizden öğreniyorum ilk de

Caf’ın banliyölerine binmedim yorum yapamayacağım

Bu arada izmirin en iyi yabancı otobüslerden kesinlikle mercedestir ve mercedes efsanedir yerliler den ise otokar daha iyidir hem temsa dan hem tcv den hem bmc den

Bu arada izmirin en iyi yabancı otobüslerden kesinlikle mercedestir ve mercedes efsanedir yerliler den ise otokar daha iyidir hem temsa dan hem tcv den hem bmc den
Yeni Maviler güzel aslında ilk defa 121'e bindiğimde denk gelmiştim fakat körüklüleri için aynısını söyleyemeyeceğim.
Gıcırdayan körükler, soğutmayı geçtim ılıtamayan klimalar. Aracın iyi olması yolcu bindiğinde o kaliteyi alamıyorsa pek bir işe yaramıyor.

Bu görüşlerim kendime aittir

Metro açısından
CSR > CRRC > ABB

Otobüs açısından

(Volvo B10M) > Mercedes > Otokar > Solaris > Isuzu > BMC > Temsa

İzban açısından

Hyundai > CAF
Otokar Solaris'ten nasıl daha iyi? Ayrıca metro konusunda CRRC > CSR > ABB olarak düşünüyorum CRRC'yi daha konforlu bulduğum için böyle düşünüyorum yolcu kapasitesi de CSR ve ABB'ye göre biraz daha fazla çünkü bütün setleri körükle birleşiyor bu yüzden ayakta daha fazla yolcu alabiliyor.

Geri