Nolursa olsun otokar kazanmasın
bmc eski kalitesinde değil ve 9000.ci man önerisi sesli güldümBmc eski kalitesinde değil man ve Mercedes olarak değiştirebiliriz
İsuzu ve Mercedes diyoz işte bu kadar basitobmc eski kalitesinde değil ve 9000.ci man önerisi sesli güldüm
Ben isterim Elektriklife uzmanlar ayrıca 2010lardam beri elektirikli hibrit ve yeni hidrojenli otobüs üretiyorlar dizel modelleri de var keşke alınsa yeter Artık Otokar gelmesin +İhale iptal olmadı muhtemelen bilgi alıcam yakındaTekrardan bir solaris düşünelemez mi?
Yerlilik oranı ve geçmiş deneyimlerden ötürü düşünülemezTekrardan bir solaris düşünelemez mi?
eshotun fiyatlarıyla bunun voith olanını gönderirler bu kez eshot uzun vadede zararda çıkar (voith şanzımanlar fazla yaktırır)Ekli dosyayı görüntüle 83088keşke izmir de 200 körüklü alımında bu aracı alsa otokar kent körüklü yerine.
İmkansız mı yoksaeshotun fiyatlarıyla bunun voith olanını gönderirler bu kez eshot uzun vadede zararda çıkar (voith şanzımanlar fazla yaktırır)
imkansız değil ama karşıdan göründüğü gibi değilİmkansız mı yoksa
ZfEGO hangi şanzımanı kullanıyor?
Öyle bir durum yok opsiyon olarak ESHOT ne isterse o olurYani mercedes alınacaksa voith şanzımanlı olur kesin
opsiyonların ticari ve kamu fiyatlarını yaklaşık bildiğimden öyle bir tahmin yürüttümÖyle bir durum yok opsiyon olarak ESHOT ne isterse o olur
Kısa vadeli düşünürlerse dediğiniz gibi olur uzun vadede ZF daha mantıklıopsiyonların ticari ve kamu fiyatlarını yaklaşık bildiğimden öyle bir tahmin yürüttüm
Otokar hariç hepsine tamam mı iztaşıt geliyo otokar eshot otobus alıyo otokar içimiz dışımız otokarEshot büyük ihtimalle 200 körüklü aracı mercedes mi yoksa yine otokar mı alır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.