Tema düzenleyici

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsuzi almazlar ki izmir sokaklarında kaliteli araçlar lazım isuzi küçük araçlar için iyi ama ben Türkiyede öholer dışında isuzi alımı yapıldığını görmedim solo ve körüklü den bahsediyorum 9m linkten değil
Eldeki araçlardan Mercedes gideceği için çoğunluk alım Mercedes olur belki körüklüleri Mercedes alıp diğerlerini gene otokar temsa Güleryüz isuzi man olabilir
İnşallah körüklüler Mercedes sololar temsa olur. Bmc zor biraz.

Habaş ile viedolara baktım şu an çiğlide fabrikası var Manisaya geçeckmiş. Hidrojen ve elektirkli otobus üretiyolar geliştikçe İzmir ve diğer şehirlerde görülebilir.

Çift katlı otobusler de olsa keşke İzmir yollarında.

Umudu kesmiyoruz şoförler şikayetçi ihaledede dediğim gibi çok yüksek standart olabilir deniyor. Bu da Otokarın avantajını kırıyor. Otokar gelmiyor gelmiycek ben Iveco veya Isuzu bekliyorum solarıs olsa keşke ama olmaz bu sefer Otokar gelmiycek umudu kesmek yok

Umudu kesmiyoruz şoförler şikayetçi ihaledede dediğim gibi çok yüksek standart olabilir deniyor. Bu da Otokarın avantajını kırıyor. Otokar gelmiyor gelmiycek ben Iveco veya Isuzu bekliyorum solarıs olsa keşke ama olmaz bu sefer Otokar gelmiycek umudu kesmek yok
İnşallah otokar gelmez de isuzular nasıl gelse farklılık olur.

Körüklü de otokar gelmeyecek de ne gelecek BMC geçmiş deneyim ve siyasi sebeplerden dolayı alınmaz. Karsan iç pazardan çok dış pazarı önemsiyor gibi. MAN ihalelere hiç çağrılmıyor. Mercedes belki gelirse gelir
BMC kendisini geliştirdi körüklüler için BMC fena olmaz. Solo içinse mercedes gayet iyi alındı zaten yine alınır.
Körüklü de otokar gelmeyecek de ne gelecek BMC geçmiş deneyim ve siyasi sebeplerden dolayı alınmaz. Karsan iç pazardan çok dış pazarı önemsiyor gibi. MAN ihalelere hiç çağrılmıyor. Mercedes belki gelirse gelir
Karsanın otonom otobüsü isviçre için yapılmış.

BMC kendisini geliştirdi körüklüler için BMC fena olmaz. Solo içinse mercedes gayet iyi alındı zaten yine alınır.

Karsanın otonom otobüsü isviçre için yapılmış.
Yeni kasa mercedes körüklü teknik açıdan berbat bir araç bin kere dedim keşke o neden kötü olduğunu açıklayan yorumu bulabilsem

İhaleye katılacak olan fırmalar neye göre katılıyor istiyen katılabiliyor mu ?
Benim içimden geçen marka bmc veya karsan

Geri
Üst Alt