A
Ahmet colakoglu
Önceki 364 otobüs (204 solo 160 körüklü) alımı otokar olmuştu şimdi de 620 otobüs alımı (200 solo 200 körüklü kısmı) mercedes olmalı bence
Eshot'a yeni alınan Isuzu Novociti'lerden de alsınlar. Onlar çok güzel olur. Güneyde var mı bunlar bilmiyorum da kuzeye lazım.bu arada iztaşıt minibüs önerim centro veya sultan city almak yerine sultan LF model almaları yönünde
bu otobüslerin arka kapasitesi bayağı geniş,city modelleri gibi dar bir koridoru yok
motoru şoför yanında olduğundan arka taraftan bayağı tasarruf etmişler,o hacimde ön tarafta kaybedilen yolcu sayısı max 3 falan oluyor
İnşallah otokar olmaz yine 200 sololar bmc 200 körüklü mercedes olsun nesil devamı için.Artık otokar haricinde bir marka alınmalı diye düşünüyorum. Her yer otokar zaten mevcut ekonomi de göz önününe alınırsa BMC KARSAN gibi yerli üretimi fazla olan markalar alınmalıdır. Mercedes gibi kaliteli bir marka alınsa fena olmaz ama maliyetleri düşünürsek eğer yerli markalar biraz daha iyi gibi duruyor. Ama hangi marka ne kadar teklif vericek bilemeyiz yıl sonun da otöbüs alımında görücez artık.
İhaleyi kim alırsa ona gider ama haklısınız çeşitlililik olmalı fakat maliyet durumları bide şirketlerin aralarındaki anlaşmalar böyle durumları getiriyor maalesefİnşallah otokar olmaz yine 200 sololar bmc 200 körüklü mercedes olsun nesil devamı için.
Otokar direk ihaleye katılmasın yemin ederdim 2012 model otokar 2021 modellerden daha iyiİhaleyi kim alırsa ona gider ama haklısınız çeşitlililik olmalı fakat maliyet durumları bide şirketlerin aralarındaki anlaşmalar böyle durumları getiriyor maalesef
Şöfor lerde öyle diyor sanosun yadigarı olan solarisler bayağı sağlam durumdalar meselaOtokar direk ihaleye katılmasın yemin ederdim 2012 model otokar 2021 modellerden daha iyi
Dizel Karsan da üretilse keşkeElektrikli otöbüs için yeterli sistem olsaydı e atak isterdim ama km menzili biraz az geldi bana özellkle yazın klimasız gidilmez izmirimin yolları da çok güzel ve düz olmadığından km menzili sıkıntı çıkarır örneğin 671 510 selwaya çıkarken ki yolu düşünün ağzına kadar dolu sıkıntı çıkarırıdı. Ancak 121 304 330 gibi yokuş olmayan hatlar için güzel olurdu.
ESHOT ,Otokar almış sanırımİnşallah otokar olmaz yine 200 sololar bmc 200 körüklü mercedes olsun nesil devamı için.
Dmodan gelen 35 tane araç oldu okullar açılınca seferlere başlarlar büyük ihtimalleESHOT ,Otokar almış sanırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.