Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot Veya İzulaşta Çalışmasını Isteyeceğiniz Otobüs Modelleri

520779.jpg

Elektrikli olan tasarımı şık IVECO Crealis. İzmire çok yakışır bence hemde elektrikli :)

Bugünki eshot grevinden anladığım kadarıyla eshot eski otobüslerinin hepsini izulaşa devretmeli ve izulaşa biraz daha önem göstermeli

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Artık izulaşa da yeni araçlar alınmalı. En son alınan araçların üstünden kaç sene geçti.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Eğer otokar almak istiyorlarsa otokar e-kent c modeli alınabilir. Yüksek tabanlı otobüs de alabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Enstanya
Özellikleri

Uzunluk (m)7,9m / 8m
Yolcu Kapasitesi55 yolcuya kadar
Yakıt TipiElektrikli
Batarya (kWh)211 kWh,268 kWh
Menzil (km)400 km'ye kadar menzil
Maksimum Güç (kW/rpm)270 kW

Elektrikli araçlar büyük ihtimalle ya Bozankaya ya da E-Kent olacak diğer araçların gelme ihtimali daha düşük diye düşünüyorum ithal araçlarsa imkansıza yakın gibi yani solaris gibi araçlar beklemeyin

• Beğen
Elektrikli araçlar büyük ihtimalle ya Bozankaya ya da E-Kent olacak diğer araçların gelme ihtimali daha düşük diye düşünüyorum ithal araçlarsa imkansıza yakın gibi yani solaris gibi araçlar beklemeyin
şahsen vukuatlı bozankayalar yerine e-kent i tercih ederim
hatta elektrikli konusunda ciddi bir atılım göstereceklerse yanına novociti volt da gelmeli diye düşünüyorum,İZULAŞ ın doruklarına destek olarak çalışabilir

şahsen vukuatlı bozankayalar yerine e-kent i tercih ederim
hatta elektrikli konusunda ciddi bir atılım göstereceklerse yanına novociti volt da gelmeli diye düşünüyorum,İZULAŞ ın doruklarına destek olarak çalışabilir
Man Lions City 12e ağzımı sulandırıyor.

• İnanılmaz

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.