M1 uzatması iptal edildi onun yerine yapılacak 2026 yatırım programına girerse. Yazın bu hat inanılmaz yoğun oluyor. Kışın da az buz değil yine.Seferihisar Güzelbahçeye troleybüse gerek var mı ?
M1 uzatması iptal edildi onun yerine yapılacak 2026 yatırım programına girerse. Yazın bu hat inanılmaz yoğun oluyor. Kışın da az buz değil yine.Seferihisar Güzelbahçeye troleybüse gerek var mı ?
seferihisar güzelbahçe gibi yerler dediğiniz gibi yazın insan çekiyor kışın da ilçelerin kendi yoğunluğu ve okul yoğunluğu var troleybüsü mithatpaşa gibi bozuk yanlış parklanmanın cok olduğu yere katanerli troleybüs yapmak doğru değil ama güzelbahçe seferihisar arası diyorsanız gerek yok bence 975 ve 675 topluyodur nufüs yoğunluğu düz rakamlarla 100000 anca ediyo bu sisteme harcanacak para daha mantıklı bir şekilde kullanılmalıdır.M1 uzatması iptal edildi onun yerine yapılacak 2026 yatırım programına girerse. Yazın bu hat inanılmaz yoğun oluyor. Kışın da az buz değil yine.
O ikaruslar hala daha çalışıyor mu acabaBudapeştede ki troleybüs sistemi.
İsviçre Zürihreki troleybüs sistem.
Troleybüs geçiş viedosu her iki linkte.
Bizde kaç yıl önce hurdaya gitti adamlar hala daha kullanıyor ne güzel hayatımda İzmir'de hiç ikarus göremedim bileViedo 1 yıl önce paylaşılmış yüksek ihtimalle vardır.
Fotoğraf ve viedolarla anca.Bizde kaç yıl önce hurdaya gitti adamlar hala daha kullanıyor ne güzel hayatımda İzmir'de hiç ikarus göremedim bile
Bunlar yeni ikaruslarBizde kaç yıl önce hurdaya gitti adamlar hala daha kullanıyor ne güzel hayatımda İzmir'de hiç ikarus göremedim bile
Yok baya eski duruyor 90 model ikaruslar gibiBunlar yeni ikaruslar
Neyse ki sanosu gördüm ama o onu da 2 yıl görebildim İzmir'e 2011'de gelmiştim birkaç defa bindim sesini seviyordum parka gidince Girne kavşağından çok geçiyordu gördüğümde çok seviniyordum geçiş sesi çok hoşuma gidiyordu.Fotoğraf ve viedolarla anca.
Mercedesler ayrı bir hava katıyor. Otobüslerden resmen karizmalık akıyor.Yakında Conectoların gidicek olması üzücü hşç sevmezken Bi sempati duymaya başladım sevdim onlar gidince Solarıs tan başka tüm körüklü araçlarımız Otokar olucak şaka gibi
yeni kasa conecto aşırı çirkin fakat eskisine katılıyorumMercedesler ayrı bir hava katıyor. Otobüslerden resmen karizmalık akıyor.
Bence eski kasa Conecto çirkin temudan aldığım citaro yeni kasa şık zarif ve karizmatikyeni kasa conecto aşırı çirkin fakat eskisine katılıyorum
Artık onlarıda Otokar üretecek iç piyasada üretici azalmaya devam ediyor.Bence eski kasa Conecto çirkin temudan aldığım citaro yeni kasa şık zarif ve karizmatik
Ek bataryalı elektrikli otobüs bütün İzmir'i tavaf edebilir. MAN/Bozankaya gibi markaların , dizel yakıtlı otobüs kadar menzil seçenekleri var.Seferihisar hattını bataryalı otobüs kaldıramaz. Güzelbahçe seferihisar yolundaki kataner direklerinin de kimseyi rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
Valla ben belediyenin yalancısıyım bu iki peoje hazır bakanlıktan onay gelir gelmez ihaleye çıkıp başlayacaklarmışEk bataryalı elektrikli otobüs bütün İzmir'i tavaf edebilir. MAN/Bozankaya gibi markaların , dizel yakıtlı otobüs kadar menzil seçenekleri var.
Bataryasız havai hatlı otobüsler bana göre gereksiz bir proje . Katener işi tamamen masraf başka bir şey değil.Troleybüs'ün Modern Versiyonu Trambüs oldu Malatya BB Tarafından.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.