Benimkiler de sizden daha düşük (sanırım) iki çekimide İPhone 8 ile yaptım bugünkübenim çektiğim fotoğraflardan daha yüksek kaltieli
Benimkiler de sizden daha düşük (sanırım) iki çekimide İPhone 8 ile yaptım bugünkübenim çektiğim fotoğraflardan daha yüksek kaltieli
bende 15 var ama yinede bazen tabelalar tam çıkmıyorHerkes deiPhone 8 var
Güneş ışığını iyi ayarlarsan çoğu iPhone de iyi çekimmyapıyorbende 15 var ama yinede bazen tabelalar tam çıkmıyor
tabelalardaki yazıyı çekmekte bazen zorluk yaşıyorum iPhone 11 dede böyleydi ama 15 daha rahat çekiyor 11 de bazen tabelada ışık bile çıkmıyorduGüneş ışığını iyi ayarlarsan çoğu iPhone de iyi çekimmyapıyor
Bir-iki 2007 model araç var onlar da sönük renk oluyor (normalde yeşil ve pullulardı)Sizin İzmir’de tabelalar turuncu renkli çoğu herhalde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.