Bmc Logosu kopmuş şoförde sticker yapılırmış değişikEkli dosyayı görüntüle 92026971 Narbel - Fahrettin Altay Akt.
253 e bazen hem man hemde isuzu gelior geldiğinde haber ederimHiç isuzu otobüse binemedimMan şehir içi araçlarına da binemedim
253 e bazen hem man hemde isuzu gelior geldiğinde haber ederim
Eskiden 361'de de o isuzulardan oluyordu arada görüyordum.123 de en son geçen sene gördüm hergün 123 gören birisi olarak
Bunun altı sürtmemiş midir? son durağa çıkarken
Yuh be
Kısa araç sıkıntı olmamıştır bence hem bazen MAN da çalışıyor bu hattaBunun altı sürtmemiş midir? son durağa çıkarken
Novocitilerin hiç alçak olduğunu düşünmemiştim şu ana kadarBunun altı sürtmemiş midir? son durağa çıkarken
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.