Hurdakar mı bu ve neyden bahsediyorsun göstersene72'nin şoför arkası koltuğunda çekmiştim, bu nedir? Ve ne işe yarar,
Plaka: (pek hatırlayamadım ama)
35 ATV 363
Ekli dosyayı görüntüle 74381
Hurdakar mı bu ve neyden bahsediyorsun göstersene72'nin şoför arkası koltuğunda çekmiştim, bu nedir? Ve ne işe yarar,
35 ATV 363
Foto orda, bakabilirsin,Hurdakar mı bu ve neyden bahsediyorsun göstersene
*21Foto orda, bakabilirsin,
Ayrıca o evet, bir 2022 Otokar
21ler körüklü, sololar bir sene sonra alınmadı mı?
Hayır 21ler kanıt:21ler körüklü, sololar bir sene sonra alınmadı mı?
Tamam neyse biz asıl görsele bakalım o ne, şalter falan mı yani,Hayır 21ler kanıt:Ekli dosyayı görüntüle 74386
Sarı şey:bıçaklı sigorta ya da bir ray tipi bağlantı parçası. Elektrik panosunda kullanılan bu tür sarı elemanlar:Tamam neyse biz asıl görsele bakalım o ne, şalter falan mı yani,
Copilota yazdırdınızSarı şey:bıçaklı sigorta ya da bir ray tipi bağlantı parçası. Elektrik panosunda kullanılan bu tür sarı elemanlar:
Genellikle yüksek akım taşıyan hatların korunmasında görev alırlar.
Sarı renk, üreticiye göre değişse de bazen DC devrelerinde ya da özel akım hatlarında kullanımı işaret edebilir.
Yanındaki kırmızı ve mavi parçalarla birlikte raylı sigorta sisteminin parçası olabilirler — tipik olarak DIN rayına monte edilirler.
Eğer pano evsel değil de endüstriyelse, bu parça bir kontrol devresi veya koruma sisteminin önemli bir bileşeni olabilir.
Dilersen hangi marka ya da cihazla ilişkili olduğuna birlikte bakalım ve pano dedektifliği yapalım. İzninle “TESCOM mu, Merlin Gerin mi?” moduna geçeb ilirim.![]()
Tabi benim favori AICopilota yazdırdınız
akşam saat 5 gibi genelde şerit düşürme uygulamasından altınyolda feci trafik oluşuyor,halkapınar aktarmaya otobüsler çok geç ulaşıyorBir keresinde Yeni Girneden Halkapınara gitmem gerekmişti 148 denk geldi bindim Soğukkuyu Trafik'e kadar her şey güzeldi daha sonra feci kıyamet bir trafik başladı 1 saatten fazla bir sürede Bayraklıya anca vardık şoförde parkur süresi aşırı arttığı için tabelayı kapatıp Halkapınara Altınyoldan gitmişti Anadolu Caddesinde inecek olmaması büyük şanstı
sigorta gibi geldi bana, elektrik sigortası72'nin şoför arkası koltuğunda çekmiştim, bu nedir? Ve ne işe yarar,
35 ATV 363
O şerit düşürme İkiçeşmelik'te de mevcut ve Lozan hatlarını da çok etkiliyor ama ona yapılacak bir çözüm yok sanırsam,akşam saat 5 gibi genelde şerit düşürme uygulamasından altınyolda feci trafik oluşuyor,halkapınar aktarmaya otobüsler çok geç ulaşıyor
Zabıtalarıb kartı var ama ücretsiz zaten basmaya gerek duymamışBugün Etnografya Müzesi durağından
18- Yeşilyurt-Konak hattına binmiştim,
Bir zabıta sessizce yolcular inerken 3.kapıdan( yaslandığım kapı) bindi, ve Belediye Sarayı (bir sonraki durak)ta indi,
Kart falan da basmadı
Bunlarda yetki var mı,
Çünkü yine bugün, 72'de Nato durağından bir belediye çöpçüsü bindi, bir sonraki durakta bindi,
Bu belediye işçileri kart basmamakta serbest mi biri yazabilir mi?
O zaman ne diye sinsi gibi arkadan bindi1 durağa kartı gelmez diye düşünmüşte olabilir
Ön dolumuyduO zaman ne diye sinsi gibi arkadan bindi
Evet,tipik Yeşilyurt-KonakÖn dolumuydu
Sen 72yi bıraktın mıEvet,tipik Yeşilyurt-Konak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.