Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar

Sıcağı sıcağına yaşanmış olay:
Konak'a gitmek için 20'ye binecektim Bahçelievler'den. Santimle yetiştim,şoför kapıyı kapattı,ben kapıya vuruyorum o kapıyı açmamakta ısrarlı,şoförle yarıştım İzmirspor durağına dek,yine santimle yetiştim, bu kez daha da önüne sokuldum,herif beni tekerin altına alacaktı,sonra başka konak aracı var diye bekledim durakta,21 geliyor. Elimi böyle (affedersiniz ama) Nazi selamı verir gibi kaldirıyorum,bu allahın cezası şoför 2 ise sol şeritteydi,sağ şeride geçti,durmadı

Benim bu iki şoför tiplemesini de HİM'e şikayet etme hakkım var mı?onu da sorayım,iyi günler
aynısını 581 de İzmirspor durağında yaşadım,2018 yılında
üçyol hatları bu konuda çok sıkıntılı sanırsam

• Beğen
Tepkiler: Bucali
2022 yılıydı sanırsam,8'de körüklü Connecto var,bir simitçi Yemişçi durağında bindi,benimle birlikte taa son durağa kadar bindi,bunların böyle binebilme yetkisi var mı,
Bir örnek daha var onu da başka mesajda yazacağım

Son düzenleme:
945'te öğrenci kartımı unuttum:

Nasıl mı oldu

F.Altay son duraktan 945'e bindim,tek yolcu da bendim zaten, otobüs Hava Hastanesine gelince indim, tramvaya kart basacağımta cebi yokladım, kart yok, dijital kartım var ama sadece 9 lira var ve 90 dakikam bitmişti,panikle oradan Üçkuyular iskeleye koştum, ve sonrasında karta kavuştum en azından

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Ben de bir kere sabah 848'e bindiğimde İzmirimkartım kırılmıştı. Nasıl oldu kartımı bastıktan sonra kartımı cebime atmamıştım ve otobüsün kalabalık olmasından Otokar Sultan olmasından dolayı ayakta direğe tutunmaya çalıştım zaten malum otobüste ayakta gitmek zor oluyor çok savuruyor elimde kartla direği tutarken biraz sert tutup yanlışlıkla karta baskı uyguladım ve kart kenarından kırıldı. Sonra Egekent 2'den İzban'a bineceğim zaman kartı basamadım geçmiyor bir türlü, o an acilen dijital kart oluşturmakla uğraştım. Sabah 07.27 izbanına yetişmem gerekiyordu uğraşa uğraşa son anda dijital kartı oluşturdu o an hata verdi birkaç defa ve son dakika oluşturdum qr ile geçtim ve izbana yetiştim. QR'da şöyle bir sıkıntı vardı Halkapınar'da metrodan İzban'a kısa geçiş yerinde QR okunmuyordu bu yüzden diğer taraftan çıkmak zorunda kalmıştım yeni kart çıkartana kadar.

Bir keresinde Yeni Girneden Halkapınara gitmem gerekmişti 148 denk geldi bindim Soğukkuyu Trafik'e kadar her şey güzeldi daha sonra feci kıyamet bir trafik başladı 1 saatten fazla bir sürede Bayraklıya anca vardık şoförde parkur süresi aşırı arttığı için tabelayı kapatıp Halkapınara Altınyoldan gitmişti Anadolu Caddesinde inecek olmaması büyük şanstı

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Bir keresinde Yeni Girneden Halkapınara gitmem gerekmişti 148 denk geldi bindim Soğukkuyu Trafik'e kadar her şey güzeldi daha sonra feci kıyamet bir trafik başladı 1 saatten fazla bir sürede Bayraklıya anca vardık şoförde parkur süresi aşırı arttığı için tabelayı kapatıp Halkapınara Altınyoldan gitmişti Anadolu Caddesinde inecek olmaması büyük şanstı
214te tabela açmayı unutan şoföre ne demeli

Bugün yaşanan olaydır

Saat 16.30 civarı, tam sast hatırlamıyorum,
24-0xx kodlu bir Otokar idi,485 Semt Garajı-Konak hattında çalışıyordu,

Koruluk'ta bindim,Şirinyer Pazar Yeri'nde inecektim,Nato'da durduktan sonra Tuğsavul İlkokulunda düğmeye bastım, Şirinyer Pazar Yeri'ne geldik, şoför pas geçiyordu, yaya geçidine takılınca öne gidip "Bu durakta durmuyor mu?"diye sordum, dedi ki, "Ben ışığa baktım,yanmıyordu,basmadın" dedi
Homurdanarak indim, bakın arada yarım kilometre mesafe var, orayı da 8 dakikada gitmişsin, bir de görmedim diyorsun,o zaman sen miyopsun,araç sürme,
Bunu HİM'e iletirsem ihtar verilir de çok önemli değil şimdilik

Bugün yaşanan olaydır

Saat 16.30 civarı, tam sast hatırlamıyorum,
24-0xx kodlu bir Otokar idi,485 Semt Garajı-Konak hattında çalışıyordu,

Koruluk'ta bindim,Şirinyer Pazar Yeri'nde inecektim,Nato'da durduktan sonra Tuğsavul İlkokulunda düğmeye bastım, Şirinyer Pazar Yeri'ne geldik, şoför pas geçiyordu, yaya geçidine takılınca öne gidip "Bu durakta durmuyor mu?"diye sordum, dedi ki, "Ben ışığa baktım,yanmıyordu,basmadın" dedi
Homurdanarak indim, bakın arada yarım kilometre mesafe var, orayı da 8 dakikada gitmişsin, bir de görmedim diyorsun,o zaman sen miyopsun,araç sürme,
Bunu HİM'e iletirsem ihtar verilir de çok önemli değil şimdilik
aynısı 963 de yaşandı geçen gün kadının biri izsu durağında inecekti indirmedi taa hükümet konağında indirdi kadını

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.