Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar

İzmir Kasomirse başyapıtı 490'dır

Bir gün hastayım,yarım gün izin almıştım okuldan,eve gideceğim.490 geldi.Bindim.Şoför arkası koltuk boş.Geçtim oturdum.Gıcık teyzenin biri Nato'dan bindi. Beni kaldırmak istedi.Ben anladım ama hemen kulaklığı(A planımı) çıkartıp kendimi savunmak istedim.Teyze ağzını bıçak açamadı.En son Üçyol'da indik,Teyze:
-💫ÖzEl ArAcA bİnİn KoLtUkLaRı HaRcAmAyIn
Dedi. İçimden dünyanın en uzun küfrünü ettim,hatta dışa vurmak istedim.Hayatımın ilk gıcığı bu teyzedir.
Sonrasında teyze gitti emekli otobüsünün durağında 681 bekledi
zaten hayatında 681 e binmemiş yaşlı yaşlı değildir net

Şoför Karakolda duralım:Öğrenciler vs bir amca bir kadını oturtmak için öğrenci kaldırmak istedi sonra amca ve teyzelerde yer isteyince öğrenciler ile yaşlılar kavga yaşadı ücretsiz biniyonuz diyince ortam gerildikçe gerildi. Bu arada bir vatandaşımızın Karakolda duralım bence sözü ile ortam sakinleşti bu olay kadın şoförün sürdüğü 2009 procityde gerçekleşti
yaşlıların yaşını kullanara ağababalık sergilemesi bence daha da saygısızca bir şey
böyle böyle sırf yaştan gelen saygıyı bile alamıyorlar,bu yüzden ben de çok hasta veya saygılı biri olmadıkça yer vermiyorum

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
o benim eski otobüsümdü,her binişimde illallah ediyordum
hayır bir de öğrenci yoğunluklu otobüs ne bekliyorlar anlamış değilim
879 hâlâ daha aynı illallah ettiriyor. Üçkuyulara 1 saat 3 dakikada vardım grev günü. Üçkuyular metronun oraya geldim grev bitmiş anlaşmışlar.

• Haha
Tepkiler: berke86
Sıcağı sıcağına yaşanmış olay:
Konak'a gitmek için 20'ye binecektim Bahçelievler'den. Santimle yetiştim,şoför kapıyı kapattı,ben kapıya vuruyorum o kapıyı açmamakta ısrarlı,şoförle yarıştım İzmirspor durağına dek,yine santimle yetiştim, bu kez daha da önüne sokuldum,herif beni tekerin altına alacaktı,sonra başka konak aracı var diye bekledim durakta,21 geliyor. Elimi böyle (affedersiniz ama) Nazi selamı verir gibi kaldirıyorum,bu allahın cezası şoför 2 ise sol şeritteydi,sağ şeride geçti,durmadı

Benim bu iki şoför tiplemesini de HİM'e şikayet etme hakkım var mı?onu da sorayım,iyi günler

• Beğen
Her şeyi şikayet etmeye hakkınız var

Geçtiğimiz yıl urla sosyal bilimler lisesi durağında bir kilometre geriden gelen, el ettiğimiz halde hızını kesmeden durağı pas geçen 984 urla şöförünü şikayet etmiştim, personel tespit edilip, personel dosyasına işlendi diye cevap gelmişti

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bucali
Sıcağı sıcağına yaşanmış olay:
Konak'a gitmek için 20'ye binecektim Bahçelievler'den. Santimle yetiştim,şoför kapıyı kapattı,ben kapıya vuruyorum o kapıyı açmamakta ısrarlı,şoförle yarıştım İzmirspor durağına dek,yine santimle yetiştim, bu kez daha da önüne sokuldum,herif beni tekerin altına alacaktı,sonra başka konak aracı var diye bekledim durakta,21 geliyor. Elimi böyle (affedersiniz ama) Nazi selamı verir gibi kaldirıyorum,bu allahın cezası şoför 2 ise sol şeritteydi,sağ şeride geçti,durmadı

Benim bu iki şoför tiplemesini de HİM'e şikayet etme hakkım var mı?onu da sorayım,iyi günler
Tabiki kameralara bakıyorlar sonra disipline gönderiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Bucali
Aracın plakasını hatırlasam tespit edip şikayet edebilirdim ben de.

Yıl 2024 2 duraklığına 585e bindim. Otobüs çakılı ben de öndeydim şoföre kapıyı açması için rica ettim. Durdu açmadı sonraki durakta durdu açar mısın dedim yolcuların da demesine rağmen açmadı sonraki durakta zorla açtırdık ve o gün ekstra yürümek zorunda kaldım şikayet ettim ve gelen cevap disipline gönderildiğiydi.

• Beğen
Birde geçenlerde 249 şoförü 168 yoluna kadar gidip geri dönmüştü şehit polis fethi sekin okulu durağından önceki kavşakta 168 şoförünün de bir bakışı var efsane

Yıl 2024 2 duraklığına 585e bindim. Otobüs çakılı ben de öndeydim şoföre kapıyı açması için rica ettim. Durdu açmadı sonraki durakta durdu açar mısın dedim yolcuların da demesine rağmen açmadı sonraki durakta zorla açtırdık ve o gün ekstra yürümek zorunda kaldım şikayet ettim ve gelen cevap disipline gönderildiğiydi.
Daha önce de böyle bir şey yaşadığım için artık benzer durumlarda bir durak önceden şöföre söyleyip sonraki durakta bu kapıdan inebilir miyim diyorum, en azından reddedilirse arkaya geçmeye çalışırım diye

Ben plakasını almamıştım sadece saati ve konumu söylemiştim, ama urla araçları 20 30 dk arayla olduğu için tespit etmek daha kolay sanırım
Bir de benim araç ring araç 20 konaktan ring yapıyor ama saat size yazdığım andaydı
Bulması hala daha imkanlı mı?

Ahhh.Keşke oradaki hareket memurluğuna durumu arz edeydim... en azından üst makama iletir,oradan şoföre ihtar verilebilir ve disipline gidebilirdi.

Yine bir 72,yine kaos...
Bu kez Eşrefpaşadayım. 72 bekliyorum. Biri geldi çakılıydı. Kapıyı açmadı. Ardından protırt bir 72 geldi.Zaruri bir şekilde bindim.Aksiyon burdan itibaren başlıyor
Şişman Fırınının önündeki U dönüşünde siyah bir audi passat yol için burnunu soktu.Bizim botokslu,sürücü dediğimiz şahıs aracı minnak manevrayla geçti.Halbuki yol bizim şoförün hakkıyken araç içindekiler ağız dolusu küfretti.Sonra İzmirpark ışıklarında beklerken araç en sol şeritten geldi. Aracın önünü kesti.Şoföre"Camı aç!" diyerekten tehdit yasğdırdılar.En son 5 dakika araç içinde rehin tutulduktan sonra araçtakiler polisin çağrıldığını anlayıp son hız kaçtılar.Biz korkuyu iliğine dek hissettik
sizinkilerin dövmemiş olmamasına şaşırdım istanbulda benzerinin yaşamdığını duymuştum ama onda dövmüşlerdi

PHOTO-2024-12-07-20-16-25.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.