Yanlış cevap !Geçenlerde bindiğim 676'da çiğ süt dolu bir poşet patlamış , 2 durak için bindiğim araçta "Floor is Lava" oynadım resmen, sonrasında aracı son durakta beklettiler, temizlediler
Eminim @Semih gibi kaotik bir hattı kullanan kişi bile bunu yaşamamıştır
Süt ile kusmuk aynı şey, hem onu,ben tramvayda yaşadımYanlış cevap !
Kusulmuş araçta ön kapıdan inemediğimiz için atlaya zıplaya arka kapıya gitmiştim bir kere .
Değil. Birinde etraflıca duş alarak kendini temizleyebilirsin. Diğerinde tek arınma yolu kendini yakmakSüt ile kusmuk aynı şey, hem onu,ben tramvayda yaşadım
Harbiden öyle bu arada hahahah . Kusmuk gerçekten insanı rahatsız ediyor uzağında bile olsan !Değil. Birinde etraflıca duş alarak kendini temizleyebilirsin. Diğerinde tek arınma yolu kendini yakmak
Bizimkiler boş otobüste Önden indiriyorlarYanlış cevap !
Kusulmuş araçta ön kapıdan inemediğimiz için atlaya zıplaya arka kapıya gitmiştim bir kere .
Hep fotoları vardı , midem bulandı diye silmiştim ya
35 AS 8205-> 249
Şoför Restorandan sipariş vermiş heralde restoranda durdu garson şoföre yemek verdi ilginç bir andı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.