Tema düzenleyici

Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Yaşadığınız Olaylar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Geçenlerde bindiğim 676'da çiğ süt dolu bir poşet patlamış , 2 durak için bindiğim araçta "Floor is Lava" oynadım resmen, sonrasında aracı son durakta beklettiler, temizlediler

Eminim @Semih gibi kaotik bir hattı kullanan kişi bile bunu yaşamamıştır

Geçenlerde bindiğim 676'da çiğ süt dolu bir poşet patlamış , 2 durak için bindiğim araçta "Floor is Lava" oynadım resmen, sonrasında aracı son durakta beklettiler, temizlediler

Eminim @Semih gibi kaotik bir hattı kullanan kişi bile bunu yaşamamıştır
Yanlış cevap !

Kusulmuş araçta ön kapıdan inemediğimiz için atlaya zıplaya arka kapıya gitmiştim bir kere .

Hep fotoları vardı , midem bulandı diye silmiştim ya

Bugün sabah 800'de Öztürk durağında bir yolcu arka kapıdan inmeden önce iade almak için kartını bastı ama yolcu inmeden şoför kapıyı kapattı sonra yolcu arka kapıyı açar mısınız diye bağırdı şoför sinirlendi bir şeyler söyledi bir türlü kapıyı tekrar açmadı sonra daha otobüs gitmedi yolcu baya sinirlendi nereseyse kavga edecekti şoför en son o şekilde kapıyı açtı. Şoför o durağa gelmeden de sinirlenip bir şeyler söylüyordu ama tam duyamadım kulaklığım vardı.

bugun 321 de (degerlendirme geliyor 😉) yasli bir amca balcova metro duraginda bindi ve inmek istediginde sofor on kapidan inmek yasak dedi sonra yasli amcayla kucuk bir tartisma yasadi "ben yasliyim ben istedigim yerden binip inerim" gibi seyler dedi baya bir sofore sovdu 2 durak sonra indi ama otobusdeki cogu kisi soforun yanindaydi biri "zaten ucretsiz biniyor daha ne olsun" demisti

Menemen yönüne gitmekte olan 800 hatlı 35 BIA 384 plakalı İztaşıt aracı Koyundere durağına 18.58 civarında yaklaştı ve otobüs aşırı doluydu şoför kart basmayanların olduğunu söyleyerek polisi aradı. Bazı yolcular şoförün bu yaptığı davranıştan ötürü sinirlendi,otobüsten inip diğer 800ü beklediler.
IMG_2175.jpeg

Menemen yönüne gitmekte olan 800 hatlı 35 BIA 384 plakalı İztaşıt aracı Koyundere durağına 18.58 civarında yaklaştı ve otobüs aşırı doluydu şoför kart basmayanların olduğunu söyleyerek polisi aradı. Bazı yolcular şoförün bu yaptığı davranıştan ötürü sinirlendi,otobüsten inip diğer 800ü beklediler.Ekli dosyayı görüntüle 95550
polisin cezalandırma yetkisi var mı ki?

polis anlık ceza yazmıyor, otobüsü karakola çekip ilgili taraflarla tutanak tutuyor.

2024 Ağustosta Sarnıç aktda 45 derece yaz sıcağında 705 iki sefer atlayınca üçüncü sefere protesto amaçlı kart basmadan binmek istediğimizde polis çağırılmıştı.

Polisin açıklaması sonrası işin uzamaması için protestodan vazgeçildi.

polis anlık ceza yazmıyor, otobüsü karakola çekip ilgili taraflarla tutanak tutuyor.

2024 Ağustosta Sarnıç aktda 45 derece yaz sıcağında 705 iki sefer atlayınca üçüncü sefere protesto amaçlı kart basmadan binmek istediğimizde polis çağırılmıştı.

Polisin açıklaması sonrası işin uzamaması için protestodan vazgeçildi.
vallaha böyle bir olayı ilk defa gördüm 800de

Geri