Otokardan daha iyi hocam onu söyleyebilirimPlus'ları pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim şahsen.
Otokardan daha iyi hocam onu söyleyebilirimPlus'ları pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim şahsen.
Jestin centro dışında rakibi yok ki alçak tabanlı servis araçları var onları da anca dolmuş esnafı kullanıyor
Sizinkiler jeste bakabiliyor. Bizimkilerin her tarsfı modifiyeli şöförler hor kullanıyor aşırı bakımsız hayvan taşımacılığı yapıyorlarmış gibi hissettiriyor.Jest çok kullanışlı bir araba bence. Özellikle bizim Bursa'da deliler gibi kullanılıyor. Bursa'da Jest'in tekerinin değmedi ilçe, kasaba, köy kalmamıştır. Özel Halk Otobüsü esnafında, M plakalı mavi dolmuş esnafında, uzak ilçelerin iç hatlarında ve Burulaş'ta aktif şekilde Jest kullanılıyor. Hem pratik, hem zaman tasarruflu. Jest'lerin çalıştığı hatlar hep 5-10 dakika da bir araç kaldırır. Centro tutmadı mesela çünkü Jest'e göre çok yakıyor. Alanlarda sattı bile yeniden Jest aldılar.
Temsa Bmc güleryüz şu piyasaya el atsa karsan gelirleri düşer tabi mercedes ford falan da alçak tabanlı transit sprinter üretilse (mümkün öü bilmem) o da karsanı büyük zarar ettirirJest tek başına Karsan'ı ayakta tutuyor gerçekten.![]()
İzmirdr jestler o kadar kötü değil biraz iyiSizinkiler jeste bakabiliyor. Bizimkilerin her tarsfı modifiyeli şöförler hor kullanıyor aşırı bakımsız hayvan taşımacılığı yapıyorlarmış gibi hissettiriyor.
Geçenlerde Zeytinburnu-Topkapı hattında bir tane beyazına bindim. Sahibi araca bakmıştı resmen. Tamamen stok gibi duruyordu, Her yeri tertemizdi, koltuklarda birkaç yıpranma haricinde araç kusursuzdu. katlanabilir koltukları duruyordu (anadolu yakasında yok bu), fren yaptığında koltuktan atmıyordu, her şeyiyle mükemmel bir araç idi. Meğerse biz anadolu yakasındakiler jeste binmiyormuşuz.
Jestin centro dışında rakibi yok ki alçak tabanlı servis araçları var onları da anca dolmuş esnafı kullanıyor
Sizinkiler jeste bakabiliyor. Bizimkilerin her tarsfı modifiyeli şöförler hor kullanıyor aşırı bakımsız hayvan taşımacılığı yapıyorlarmış gibi hissettiriyor.
Geçenlerde Zeytinburnu-Topkapı hattında bir tane beyazına bindim. Sahibi araca bakmıştı resmen. Tamamen stok gibi duruyordu, Her yeri tertemizdi, koltuklarda birkaç yıpranma haricinde araç kusursuzdu. katlanabilir koltukları duruyordu (anadolu yakasında yok bu), fren yaptığında koltuktan atmıyordu, her şeyiyle mükemmel bir araç idi. Meğerse biz anadolu yakasındakiler jeste binmiyormuşuz.
Alçak girişlimsi sprinter karadağda görmüştüm. Engelli rampasına sahiptiTemsa Bmc güleryüz şu piyasaya el atsa karsan gelirleri düşer tabi mercedes ford falan da alçak tabanlı transit sprinter üretilse (mümkün öü bilmem) o da karsanı büyük zarar ettirir
Alçak girişlimsi sprinter karadağda görmüştüm. Engelli rampasına sahipti
Fotoğrafını çektim sanıyordum da bulamadım.Onlar nasıl bizde Fiat ducato gibi araçlar dolmuş haline getiriyorlar onun gibi elleniyor ne derler bilemedim öyle yapılıyor diye biliyorum
Fotoğrafını çektim sanıyordum da bulamadım.
Otokarın tek güzel aracı Otokar Doruk 220 leBüyük bir ihtimalle Otokar Sultan LF yüzündendir yoksa Otokar'ın diğer modelleri gayet güzel.
Bütün garajlarda arıza lambası yanarak gezen mistik modelYalan kaç kere arızalı 2008/09 model Conecto gördüm
Otokarın tek güzel aracı Otokar Doruk 220 le
Geri kalan Çöp
İztaştın Dikilide ducato var 856 mı ne hattıOnlar nasıl bizde Fiat ducato gibi araçlar dolmuş haline getiriyorlar onun gibi elleniyor ne derler bilemedim öyle yapılıyor diye biliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.