Tema düzenleyici

Anket En nefret ettiğiniz Gıcık Olduğunuz hatta bazen bela okuduğunuz o Otobüs Markası ne

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankete Katılabilirsiniz

Nefret ettiğiniz Gıcık Olduğunuz O otobüs markası

• Kullanılan toplam oy
    30
Jest çok kullanışlı bir araba bence. Özellikle bizim Bursa'da deliler gibi kullanılıyor. Bursa'da Jest'in tekerinin değmedi ilçe, kasaba, köy kalmamıştır. Özel Halk Otobüsü esnafında, M plakalı mavi dolmuş esnafında, uzak ilçelerin iç hatlarında ve Burulaş'ta aktif şekilde Jest kullanılıyor. Hem pratik, hem zaman tasarruflu. Jest'lerin çalıştığı hatlar hep 5-10 dakika da bir araç kaldırır. Centro tutmadı mesela çünkü Jest'e göre çok yakıyor. Alanlarda sattı bile yeniden Jest aldılar.
Sizinkiler jeste bakabiliyor. Bizimkilerin her tarsfı modifiyeli şöförler hor kullanıyor aşırı bakımsız hayvan taşımacılığı yapıyorlarmış gibi hissettiriyor.

Geçenlerde Zeytinburnu-Topkapı hattında bir tane beyazına bindim. Sahibi araca bakmıştı resmen. Tamamen stok gibi duruyordu, Her yeri tertemizdi, koltuklarda birkaç yıpranma haricinde araç kusursuzdu. katlanabilir koltukları duruyordu (anadolu yakasında yok bu), fren yaptığında koltuktan atmıyordu, her şeyiyle mükemmel bir araç idi. Meğerse biz anadolu yakasındakiler jeste binmiyormuşuz.

Konu sahibi
Sizinkiler jeste bakabiliyor. Bizimkilerin her tarsfı modifiyeli şöförler hor kullanıyor aşırı bakımsız hayvan taşımacılığı yapıyorlarmış gibi hissettiriyor.

Geçenlerde Zeytinburnu-Topkapı hattında bir tane beyazına bindim. Sahibi araca bakmıştı resmen. Tamamen stok gibi duruyordu, Her yeri tertemizdi, koltuklarda birkaç yıpranma haricinde araç kusursuzdu. katlanabilir koltukları duruyordu (anadolu yakasında yok bu), fren yaptığında koltuktan atmıyordu, her şeyiyle mükemmel bir araç idi. Meğerse biz anadolu yakasındakiler jeste binmiyormuşuz.
İzmirdr jestler o kadar kötü değil biraz iyi

Jestin centro dışında rakibi yok ki alçak tabanlı servis araçları var onları da anca dolmuş esnafı kullanıyor

Jest'lerin avantajı şu. Şimdi özellikle M plakalı esnaflar Sprinter alsa ya da Ducato vb. araçlar alsa cam açtıracak, kapı açtıracak, döşeme yaptıracak yani baya zahmetli bir iş olacak. Ama Karsan'da kesmeye biçmeye gerek yok. Herşeyi hazır şekilde geliyor sana tek kalan renk ve plaka işi. O yüzden bence çok avantajlı. Tabi söz konusu Ankara'ysa o paraya kıyılır şıkır şıkır göz alan bir faça Sprinter yaptırılır. 😉

Valla İstanbul'da ki Jest'leri bende kendi gözümle gördüm çoğu 5 para etmez gerçekten.

Konu sahibi
1765708541369.jpeg

Biliyorum hocam atarım şimdi fotoğrafını

Geri