Grafitiyle daha güzel duruyorlar.@marmaray bağımlısı Batılı gençlerin grafiti yaptığı marmaray tren setlerini yıka.
Sizde şeyh bedrettin caddesini kapatın.
Grafitiyle daha güzel duruyorlar.@marmaray bağımlısı Batılı gençlerin grafiti yaptığı marmaray tren setlerini yıka.
şeyh s*** bulvarı yapılırken (yeni adıyla Özgürlük Bulvarı) bukadar sesin çıkmadı be hocam. bunun hakkında aç konu konuşalım bu konuyu kirletmeyelim.Sizde şeyh bedrettin caddesini kapatın.
Sizde haklısınız. Bu olaya bazı sebeplerden dolayı tarafsız bakıyorum.Tam da bu yüzden sansürledim. Atatürk ve Devlet Düşmanı isyancı birinin isminin yazılmasını müsade etmem. Devam ederse de uyarı atarım
Doğuda tabelayı asılanları görmedik ama tecavüz eden erken yaşta evlendirilen insanları gördükdoğuda tabela akımı gördünmü kardeşim doğudan gelip o tabelaya asılan? veya tabelayı eve götürme ha?
Dediklerinizin aynısını Batıdada gördük kardeşim.tecavüz eden erken yaşta evlendirilen insanları gördük
Sizde batıyı kıt bir şekilde gördünüz aynı şekilde değerlendirme yaptımDediklerinizin aynısını Batıdada gördük kardeşim.
Bu güzel ülkemizin heryerinde böyle pis şeyler var. isterseniz bunun hakkında konu açalım bunu tartışalım.
bu konu hakkında konu aç oturup tartışalımSizde batıyı kıt bir şekilde gördünüz aynı şekilde değerlendirme yaptım
Keşke tabelaya zarar vermeden eğlenmeyi deneselerdi. Söküp götürmek dışında eğlence amaçlı takılabilirlerdiSırf zarar
keşke herkes senin gibi düşünse.Keşke tabelaya zarar vermeden eğlenmeyi deneselerdi. Söküp götürmek dışında eğlence amaçlı takılabilirlerdi
Kamu malına zarar vermedikleri sürece istedikleri gibi eğlensinler bana zararı yok. İsterlerse tabelanın önünde kamp kurup hiç ayrılmasınlar fakat söküp götürmek yakışı olmaz. Boşuna ABB'ye de yük bindiriyorlarkeşke herkes senin gibi düşünse.
Gençler evinde sergiliyor 3 kez çaldılar tabelayı.Umarım önceki tabelalar bir müzede sergilenir ana bizim ülkede böyle bir kültür yol
Kamu malına zarar vermedikleri sürece istedikleri gibi eğlensinler bana zararı yok. İsterlerse tabelanın önünde kamp kurup hiç ayrılmasınlar fakat söküp götürmek yakışı olmaz. Boşuna ABB'ye de yük bindiriyorlar
Büyük oyunu çözdün yeğen. Ben yassi kohen’in adamıyım
Tabelaya tapmalarına az kaldı.Ankara'da Kennedy Caddesi'nde bulunan ve sosyal medyada akım olan 'Kızılay' tabelası önünde fotoğraf çektirmek isteyenlerin oluşturduğu esnada çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.