Tema düzenleyici

"En Ankara Fotoğrafım" (Kızılay Trafik Tabelası)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Z kuşağının teknoloji ile büyümesine rağmen büyük işler başarıcağını (iyi anlamda) düşünüyorum. Alfa kuşağı özellikle çok bağımlı ama artık yetişkin olduklarında onlar da artık gerçek hayata dönücektir.
Yeni kuşak bağımlı. Üretmiyor. Sosyal medyanın esiri olmuş.
Çok yazık. Saygı yok. Telefon tarafından yönetiliyor.
Kafalar yerinde değil. Çekiç vardı getir diyorum, çekiç ne onu bilmiyor.

Tabela kuşağı

Perşembe akşamı oradan geçtim. Ellerinde bira, yerler komple çöp, sıra bekliyorlar.

Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlere bak.

Ekli dosyalar

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    47.8 KB · Görüntüleme: 13
  • s-86d8fd18854185c1f89ab3660825416108ee6eee.jpg
    s-86d8fd18854185c1f89ab3660825416108ee6eee.jpg
    138.5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Bunları şikayet ediyoruz ama sizin nezlinizde değil ama yeterli terbiye vermiyen özgür bırakan anne babaları var sadece bu nesli şikayet etmeyin o kuşağı yetiştirenleri sorgulayın

Bunları şikayet ediyoruz ama sizin nezlinizde değil ama yeterli terbiye vermiyen özgür bırakan anne babaları var sadece bu nesli şikayet etmeyin o kuşağı yetiştirenleri sorgulayın
Ana babaya saygısızlık ilkokulda başlıyor.
Genelleme yapma konusunda evet haksızım. Son derece aklı başında, iyi eğitimli gençler de var. Benim 3 çocuktan 1'i de bu şekilde. Diğer 2'sinde saygısızlık görmedim. Ortanca olan ise başına buyruk. Hepsi aynı ortamda büyüdü. Ama işte okul çevresi etkiliyor. Kamu malına zarar vermek başlı başına bir suç. Bizim zamanımızda yere minicik kağıt atsak ilk gören büyük uyarırdı. Biz de alıp çöpe atardık. Şimdi bir genci uyarsak dayak yeriz.

Çok güzel projeler üretip TÜBİTAK'tan sırf bazı kategorilerde olmadığı için (net söylemeyeceğim anlayan anladı) red yiyip yurt dışında destek gören bir sürü proje yapan gençler var. Kendi ülkesinde desteği göremeyip yurt dışına gidecek maddiyatı olmayan gençler ne yapsın

Genelleme yapmak çok kötü bir düşünce tarzı.

Aynısını kadın ve erkeklerde bir olay görünce tüm suçu cinsiyetlere yıkanlarda var. Kadını erkeği yaşlısı genci kötüsü de var iyisi de var. Gördüğüm çok kötü yaşlılar da var. Çok iyi yaşlılar da var. Şimdi gidip yaşlıların hepsi kötü mızmız desem doğru olur mu?

doğuda tabela akımı gördünmü kardeşim doğudan gelip o tabelaya asılan? veya tabelayı eve götürme ha?
Bir şeyler derdim şükredin ki otosansür uyguluyorum.
Batıdan Anadolu-Doğuya göç zorunlu kılmadıkça kimse durup dururken doğuya gitmez
Son zamanlarda Doğu turizm konusunda daha iyi reklam yapmaya başladı. TCDD tren seferleri falan düzenliyor.

Konu sahibi
Bir şeyler derdim şükredin ki otosansür uyguluyorum.
@marmaray bağımlısı Batılı gençlerin grafiti yaptığı marmaray tren setlerini yıka.
Son zamanlarda Doğu turizm konusunda daha iyi reklam yapmaya başladı. TCDD tren seferleri falan düzenliyor.
bu konuda Haklısın
Günü birlik veya gezi amaçlı gitmekle kalıcı yaşamak arasında çok fark var. Yaşama açısından pek iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyorum
bir yerin halkını taşını toprağını seversen oraya sahip çıkarsın. ama maalesef bazı üst makamlı yöneticiler doğu ve güneydoğuyu sevemiyor sizin gibi.

Geri