Boş yapma. Bunu diyerek savunmuş olıyorsun. Farkın yok.Bu nefretinizi temcit pilavı gibi defalarca farklı şekillerde de olsa yazmanız maalesef, o tabela fetişizminin önüne geçemeyecek.
Boş yapma. Bunu diyerek savunmuş olıyorsun. Farkın yok.Bu nefretinizi temcit pilavı gibi defalarca farklı şekillerde de olsa yazmanız maalesef, o tabela fetişizminin önüne geçemeyecek.
Yeni kuşak bağımlı. Üretmiyor. Sosyal medyanın esiri olmuş.Z kuşağının teknoloji ile büyümesine rağmen büyük işler başarıcağını (iyi anlamda) düşünüyorum. Alfa kuşağı özellikle çok bağımlı ama artık yetişkin olduklarında onlar da artık gerçek hayata dönücektir.
Bunları şikayet ediyoruz ama sizin nezlinizde değil ama yeterli terbiye vermiyen özgür bırakan anne babaları var sadece bu nesli şikayet etmeyin o kuşağı yetiştirenleri sorgulayınYeni kuşak bağımlı. Üretmiyor. Sosyal medyanın esiri olmuş.
Çok yazık. Saygı yok. Telefon tarafından yönetiliyor.
Kafalar yerinde değil. Çekiç vardı getir diyorum, çekiç ne onu bilmiyor.
Ana babaya saygısızlık ilkokulda başlıyor.Bunları şikayet ediyoruz ama sizin nezlinizde değil ama yeterli terbiye vermiyen özgür bırakan anne babaları var sadece bu nesli şikayet etmeyin o kuşağı yetiştirenleri sorgulayın
Çok güzel projeler üretip TÜBİTAK'tan sırf bazı kategorilerde olmadığı için (net söylemeyeceğim anlayan anladı) red yiyip yurt dışında destek gören bir sürü proje yapan gençler var. Kendi ülkesinde desteği göremeyip yurt dışına gidecek maddiyatı olmayan gençler ne yapsınYeni kuşak bağımlı. Üretmiyor. Sosyal medyanın esiri olmuş.
Çok yazık. Saygı yok. Telefon tarafından yönetiliyor.
Kafalar yerinde değil. Çekiç vardı getir diyorum, çekiç ne onu bilmiyor.
Katılıyorum. Tüm gençlik iyidir demiyorum zaten. İçlerinde baktıkça gençliğimden utandığım berbat insanlarda mevcut fakat tüm nesle yıkamam o berbat insanlarıCozutan gençlik dışında ülkenin gelişimine ant içmiş bir gençlikte vardır
Her sene proje lise ve ortaokullarda yarışmalar oluyor ve saçma sapan şeyleri Tübitak kabul ediyor geçen sene arkadaşlarım yangın söndürme aracı yapıp red yedilerMinik bir azınlık
İnsanlar nesile bakmazsızın cozuttularKatılıyorum. Tüm gençlik iyidir demiyorum zaten. İçlerinde baktıkça gençliğimden utandığım berbat insanlarda mevcut fakat tüm nesle yıkamam o berbat insanları
doğuda tabela akımı gördünmü kardeşim doğudan gelip o tabelaya asılan? veya tabelayı eve götürme ha?Doğuda batıyı nasıl tanıtıyorlar
Batıdan bazıları gelip kendi kültürlerini öğretirse evet Maalesef!50 yıl sonra oraya da gelir
Bir şeyler derdim şükredin ki otosansür uyguluyorum.doğuda tabela akımı gördünmü kardeşim doğudan gelip o tabelaya asılan? veya tabelayı eve götürme ha?
Son zamanlarda Doğu turizm konusunda daha iyi reklam yapmaya başladı. TCDD tren seferleri falan düzenliyor.Batıdan Anadolu-Doğuya göç zorunlu kılmadıkça kimse durup dururken doğuya gitmez
Günü birlik veya gezi amaçlı gitmekle kalıcı yaşamak arasında çok fark var. Yaşama açısından pek iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyorumSon zamanlarda Doğu turizm konusunda daha iyi reklam yapmaya başladı. TCDD tren seferleri falan düzenliyor.
@marmaray bağımlısı Batılı gençlerin grafiti yaptığı marmaray tren setlerini yıka.Bir şeyler derdim şükredin ki otosansür uyguluyorum.
bu konuda HaklısınSon zamanlarda Doğu turizm konusunda daha iyi reklam yapmaya başladı. TCDD tren seferleri falan düzenliyor.
bir yerin halkını taşını toprağını seversen oraya sahip çıkarsın. ama maalesef bazı üst makamlı yöneticiler doğu ve güneydoğuyu sevemiyor sizin gibi.Günü birlik veya gezi amaçlı gitmekle kalıcı yaşamak arasında çok fark var. Yaşama açısından pek iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.