İstanbul versiyonları da çıktı. 2 tane pendik tabelalı gönderi gördüm attım arkadaşlaradenizsizlik insanlara neler yaptırıor
merak ettimben hiç görmedim. üstkaynarcayı ahmet yeseviyi gösteren bütün tabelalar sökülüp imha edilmeliİstanbul versiyonları da çıktı. 2 tane pendik tabelalı gönderi gördüm attım arkadaşlara
Yetmemiş Part 2'sini çekmişmerak ettimben hiç görmedim. üstkaynarcayı ahmet yeseviyi gösteren bütün tabelalar sökülüp imha edilmeli
vay be çarşının böyle tipler barındırığından haberdar değildim
Max Batıdaki Öğrenciler.
Batının harikaları gene herzamanki gibi şaşırtmıyor.
RagebaitMax Batıdaki Öğrenciler.
Gençlik bitmişDensiz işe yaramaz tayfa
Maaalesef.Bu andavallar meslek sahibi falan olacak. Geçmiş olsun Türkiye
2022 yılında 2 kez Pendik Belediyesinin düzenlediği konserlere katıldım. Her ikisinde de konser 22.30 gibi bitince dönerken çarşının içinden Marmaray'a yürümüştüm bende böyle tiplere denk gelmedim.vay be çarşının böyle tipler barındırığından haberdar değildim
Batılı Gençlerin oyunu hepsi (İzmir Ankara İstanbul)Z kuşağının yediği fışkı
Bu nefretinizi temcit pilavı gibi defalarca farklı şekillerde de olsa yazmanız maalesef, o tabela fetişizminin önüne geçemeyecek.Z kuşağının yediği fışkı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.