Tema düzenleyici

Ek Gelir Fırsatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan recep30
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anket gelmesi için.
3 sağlayıcı var.
1-Bitlabs
2-CPX Research
3-Inbrain Ai Survey

Bu üçü ilk olarak kim olduğun ile gelir durumun ne kaç çocuğun var bekar mısın evli misin gibi.
Profil soruları olur.
Birde ne iş yaptığın ile ilgili.
Bu profilleri doldurduğunda anket gelebilir.
Hepsini doldurdum hâlâ anket gelmedi. Profili doldurmadan önce birkaç tane geliyordu. Profili doldurdum gelen anketlerde gelmemeye başladı.

Ek gelir için sadece bu tarz işlerle uğraşmaya gerek yok. Belli başlı becerilere göre insanların ek gelir kapıları da değişir. Tüm bu işlerle bir ayda kazanabileceğiniz parayı ayda 2 kez pazarda çamaşır satarak kazanırsınız. Herşey telefon bilgisayar sanal ortam değil. Kafamızı sanal kumdan çıkartmalıyız. Gerçek hayatta çok güzel para var.

Konu sahibi
Ek gelir için sadece bu tarz işlerle uğraşmaya gerek yok. Belli başlı becerilere göre insanların ek gelir kapıları da değişir. Tüm bu işlerle bir ayda kazanabileceğiniz parayı ayda 2 kez pazarda çamaşır satarak kazanırsınız. Herşey telefon bilgisayar sanal ortam değil. Kafamızı sanal kumdan çıkartmalıyız. Gerçek hayatta çok güzel para var.
Haklısınız.
Ben maalesef çalışamadığım için.
Geçimimi böyle sağlıyorum

Son düzenleme:
Kesinlikle uğraştığına değmiyor. Doğru söylüyorsunuz pazarda limon sat daha mantıklı.

Buradan bu vesileyle söyleyeyim sakın Youtube de para kazanma mümkün sanmayın şartları bize göre değil . Uğraşmanıza değmez .

Konu sahibinin talebi üzerine başlığı kilitliyorum. Ek gelir üzerine yazmak isterseniz benzer isimle yeni konu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri