Clickworker kaliteli bir uygulama fakat bana yeterince anket gelmiyor. Profilimdeki alanların hepsini de doldurdum.Birde Clickworker çok iyi profil istiyor.
Pagazani daha kolaydır.
Clickworker kaliteli bir uygulama fakat bana yeterince anket gelmiyor. Profilimdeki alanların hepsini de doldurdum.Birde Clickworker çok iyi profil istiyor.
Pagazani daha kolaydır.
Sen pagazani ile devam et.Clickworker kaliteli bir uygulama fakat bana yeterince anket gelmiyor. Profilimdeki alanların hepsini de doldurdum.
Sana başka bir fırsat daha.Clickworker kaliteli bir uygulama fakat bana yeterince anket gelmiyor. Profilimdeki alanların hepsini de doldurdum.
Aslında şöyleRecep hocam clickworker da profili doldurdum. Anketler iyice azaldı. Bir de clickworker da bir günde maximum ne kadar kazandınız.
Doldurduğunuz kısımları.Recep hocam clickworker da profili doldurdum. Anketler iyice azaldı. Bir de clickworker da bir günde maximum ne kadar kazandınız.
Hocam pagazaniye de baktım. Clickworker bana daha ciddi geldi. Pagazanide de anketi tamamlayamıyorum.Birde sen Clickworker'a çok takılma.
Pagazani daha iyi.
Hocam sen benim profili taklit etmişsin o yüzden olmuş.Hocam pagazaniye de baktım. Clickworker bana daha ciddi geldi. Pagazanide de anketi tamamlayamıyorum.
Çünkü benim profili kopya yapıştır gibi yaptığın için.Hocam pagazaniye de baktım. Clickworker bana daha ciddi geldi. Pagazanide de anketi tamamlayamıyorum.
Hocam açıklama kısmını kendim yaptım zaten. Galiba profil ile fazla oynadığım için anket gelmiyor. Profili biraz daha değiştirdim. Meslek bölümünü değiştirdim bakalım işe yarayacak mı.Çünkü benim profili kopya yapıştır gibi yaptığın için.
Bu sefer sistem iki hesap sanıyor.
Kendin bir hobi ekle.
İş ekle.
Açıklama kısmını da kendin yap.
Birde bu uygulama yüklemeli görevler oluyor.Hocam açıklama kısmını kendim yaptım zaten. Galiba profil ile fazla oynadığım için anket gelmiyor. Profili biraz daha değiştirdim. Meslek bölümünü değiştirdim bakalım işe yarayacak mı.
Oyunları mı kastediyorsunuz. Oyunlara baktım. Hocam çok uzun sürüyor. Harcanan zamana değmiyor kazandığın para.Birde bu uygulama yüklemeli görevler oluyor.
Onları da yapın.
Selfie Çek gibi görevler.Oyunları mı kastediyorsunuz. Oyunlara baktım. Hocam çok uzun sürüyor. Harcanan zamana değmiyor kazandığın para.
Onlar sürekli olmuyor. Birkaç tane vardı yaptım. Arkası gelmiyor.Selfie Çek gibi görevler.
Birde profil resmi olsun.
Yavaş yavaş gelir.Onlar sürekli olmuyor. Birkaç tane vardı yaptım. Arkası gelmiyor.
Benim favorim anketler. 24 saattir bir tane anket gelmedi. İnşallah zamanla gelir.Yavaş yavaş gelir.
Profil oturacak ondan sonra.
Clickworker'da yapay zeka eğitme görevleri oluyor.
Ben çok kazandım o görevlerden.
Anket gelmesi için.Benim favorim anketler. 24 saattir bir tane anket gelmedi. İnşallah zamanla gelir.
Birde sana hangi görevler geliyor bana ekran görüntüsünü at.Benim favorim anketler. 24 saattir bir tane anket gelmedi. İnşallah zamanla gelir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.