iveco otobüs streeway türkiye satmıyor oIveco atak yapıp türkiyeye otobüs sarmalı crealis ve Urbanway çok güzel araçlar
iveco otobüs streeway türkiye satmıyor oIveco atak yapıp türkiyeye otobüs sarmalı crealis ve Urbanway çok güzel araçlar
Full alçak taban şartı var diye biliyorum.Alçak girişli araçlar tekniken alçak tabanlı sınıfında.
Bence İETT bundan dönmeli. İstanbul bazı küçük kısımları hariç alçak tabanlı düşmanı bir şehir (bozuk yollar, yokuşların fazlalığı vs)Full alçak taban şartı var diye biliyorum.
İETT Avrupa modelini uyguluyor sanırım. Avrupa'da bütün şehiriçi otobüsler alçak taban.Bence İETT bundan dönmeli. İstanbul bazı küçük kısımları hariç alçak tabanlı düşmanı bir şehir (bozuk yollar, yokuşların fazlalığı vs)
Maalesef Şehrimiz avrupa gibi değil @Rick Grimes başlığı dağıttık pardonİETT Avrupa modelini uyguluyor sanırım. Avrupa'da bütün şehiriçi otobüsler alçak taban.
Değil ama E BRT , metrobüs gibi uluslararası topluluklara İETT ev sahipliği yapıyorMaalesef Şehrimiz avrupa gibi değil @Rick Grimes başlığı dağıttık pardon
Bu tip organizasyonların başkentte yapılması daha doğru bence. İstanbul’da olmasının sebebi şehrimizde kendine has ve köklü bir metrobüs sistemi bulunmasından dolayıDeğil ama E BRT , metrobüs gibi uluslararası topluluklara İETT ev sahipliği yapıyor
Ego otobüsleri metrobüs alacak yolu yapılacakBu tip organizasyonların başkentte yapılması daha doğru bence. İstanbul’da olmasının sebebi şehrimizde kendine has ve köklü bir metrobüs sistemi bulunmasından dolayı
Bana piyangonun vurma ihtimali >> ego’nun metrobüs yapma ihtimaliEgo otobüsleri metrobüs alacak yolu yapılacak
Belediye başkanı tahsisli yol için araştırmalar yapıldığını söylediBana piyangonun vurma ihtimali >> ego’nun metrobüs yapma ihtimali
İptal olduğunu söylemişlerdi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.