KARSAN ATAK da var o hatta25-401 ve 25-402 kodlu araçlar ford transit
402 hattına sabitlendi
Her ay yakıaşık 10'ar araç alındığına göre sadece 2007-2008 lerin gitmesi 40 ay sürecekMansur Yavaş,belediye meclisinde her ay yeni otobüs aldıklarını belirtti. Bu demek oluyor ki, MAN’lar da gidici.
2007-2008’ler gider. Diğerlerinin gitmesine daha var.Mansur Yavaş,belediye meclisinde her ay yeni otobüs aldıklarını belirtti. Bu demek oluyor ki, MAN’lar da gidici.
MAN’ın Almanya’da da satışları pek iyi değilmiş sanırım.2007-2008’ler gider. Diğerlerinin gitmesine daha var.
Umarım yeni MAN’lar alınır diyeceğim de VAG içinden geçti markanın ve VAG’da şu an iyi durumda değil
İnşallah ankara halkı Güleryüz’le de tanışır. Bu marka yılların karosericisi olmasına rağmen ülkede doğru düzgün bilinmiyor. Eskiden diğer markalara ürettiklerinden ötürü sanırım. Kendi markalarını daha yeni yeni çıkardılar diğer firmaların aksine
Doğrudur muhtemelen. MAN tırların içi artık Scania’dan bozmaMAN’ın Almanya’da da satışları pek iyi değilmiş sanırım.
VW çok güçlü firma, Krone, Scania,Bugatti gibi firmaları bünyesinde barındırıyor. Ben Vw yi seviyorum.Doğrudur muhtemelen. MAN tırların içi artık Scania’dan bozma
Ben sevmiyorum. Güvenilir bir firma gibi gelmiyor. Çoğu aracı aynı şeyin farklı markalısı. Ki bundan ötürü sıkıntılar yaşıyorlar. Yeni Transporter’ı Ford platformunda üretiyorlar mesela finansal sıkıntılardan ötürüydü diye hatırlıyorum. EV işi patladı bir de.VW çok güçlü firma, Krone, Scania,Bugatti gibi firmaları bünyesinde barındırıyor. Ben Vw yi seviyorum.
20.yıllarını doldurunca giderler2007-2008’ler gider. Diğerlerinin gitmesine daha var.
Umarım yeni MAN’lar alınır diyeceğim de VAG içinden geçti markanın ve VAG’da şu an iyi durumda değil
İnşallah ankara halkı Güleryüz’le de tanışır. Bu marka yılların karosericisi olmasına rağmen ülkede doğru düzgün bilinmiyor. Eskiden diğer markalara ürettiklerinden ötürü sanırım. Kendi markalarını daha yeni yeni çıkardılar diğer firmaların aksine
VW ile Ford'un güçlerini birleştirmeleri güzel bir şey bence. Sonuçta ikisi de profesiyonel ticari araç üreticisi. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım.Ben sevmiyorum. Güvenilir bir firma gibi gelmiyor. Çoğu aracı aynı şeyin farklı markalısı. Ki bundan ötürü sıkıntılar yaşıyorlar. Yeni Transporter’ı Ford platformunda üretiyorlar mesela finansal sıkıntılardan ötürüydü diye hatırlıyorum. EV işi patladı bir de.
Akia Ultra LF12 ile tanışabilir. Test için Ankara'ya gitmişti.İnşallah ankara halkı Güleryüz’le de tanışır. Bu marka yılların karosericisi olmasına rağmen ülkede doğru düzgün bilinmiyor. Eskiden diğer markalara ürettiklerinden ötürü sanırım. Kendi markalarını daha yeni yeni çıkardılar diğer firmaların aksine
LF25 alıncaktı. Ne oldu acabaAkia Ultra LF12 ile tanışabilir. Test için Ankara'ya gitmişti.
İkisi de profesyonel ticari araç üreticisi fakat WV şu ana kadar sürekli kendi araçlarını kendi platformunda üretiyordu. Transporter gibi fena satmayan bir modeli rakibinin platformunda yapmak kötü bir stratejiydi bence. Kısa-dönem kârlar için aracın ismini mahvettiler.VW ile Ford'un güçlerini birleştirmeleri güzel bir şey bence. Sonuçta ikisi de profesiyonel ticari araç üreticisi. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım.
Üç adet mevcut.LF25 alıncaktı. Ne oldu acaba
Bu markalar Türkiye'de mevcut değil. Yani Scania ve Solaris ülkemizde otobüs satmıyor.Neden Scania, Solaris gibi yurt dışı markalar test edilmiyor/alınmıyor
Zamanında İzmir büyükşehir belediyesi Solaris almış, Scania tarafında ise bayilikler aracılığıyla test aracı istenilirse ihaleye girebilir benceBu markalar Türkiye'de mevcut değil. Yani Scania ve Solaris ülkemizde otobüs satmıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.